BadyS Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 tak konečně po všech těch servisních úkonech dnes byl trochu času pověnovat se i očistě vozu. Kola přezuty a hned musím říct veliká spokojenost, co do výkonu (úbytek) se toho moc nestalo, gumy nehučí (super) a i celkově se to na těch 18" chová velice dobře a komfortně. Pustil jsem se taky do rozleštění té odřeniny předního nárazníku a musím říct, že po asplikaci všech 3 leštěnek od 3M zůstalo opravdu pouze jen odřenyni na základ, ty malé se všechny ztratily, takže velká spokojenost no a nějaká malá ochutnávka konečného vzhledu dnes u neználkovic garage párty, myslím že ty kola vcelku sednou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Krásná práce Martine, budeš dávat ty pružiny ? Vypadá to fakt dobře :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 fešanda!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Vypada to fakt pekne :)opticky ten predek dela z toho auta o tridu vetsi kocar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Pekny ty kola ze Supa jsou nadherny a s tou barvou a tim naraznikem libovka skoda s tim jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Krasavica. Keby sa dal dať ten RS fl naraznik na pred fl len prehodením. Ale neda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 pěkný, tahle barva se povedla ty kolečka fakt sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Krásná práce Martine, budeš dávat ty pružiny ? Vypadá to fakt dobře :) :) ta myšlenka mě neopouští, ale asi ne, užívám si, že se s tím dá jezdit normálně :( jinak jsem rád že se líbí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 sakra ten facelift a ještě na pěknejch kolech to je pecka!! máš jí krásnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Je přímo ukázková 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 hmm hmm ty kola a vubec... mrda.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Tak jsem dneska na salónu omrknul novou Fábku combi po liftu, no docela jsem se zděsil (na fotkách se mě to líbilo) ale asi si zvyknu, co mě moc nevoní jsou od kapoty moc useknuté ty světla, ale prostě jen první dojem, jinak v interiru nové rejdio, nová řadička, ta padne moc hezky do ruky a i vzhledově je moc fajn a nové jsou i budíky, taky povedený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Mne sa ten predok viac paci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Ako pozerám podľa fotky, tak celý koncern začal pridávať hrany na prednom nárazníku, ako prvé s tým začalo Audi, potom passatCC...u mňa majú za tieto tvary 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 jj vyzera to agresivnejsie, dynamickejsie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Nárazník je ako na Pole.Inak svetlá dobré,nárazník dobrý,no nebyť toho zbytku,tak je to celkom pekné autíčko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 tahle barva je fakt super, hlavně s tím RS nárazníkem... a kola za jedna! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Tá Fábia keď sa zníži tak je to super autíčko, stačí sa pozrieť na S2000ku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Nove Polo sa mi pozdava viac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Kolečka moc pěkný, koukám, že se gumaři vyřádili se závažíčky, když jsem viděl podobně svoje ... tahle barva k FL OII asi nej, pak ještě kombibace, kterou má P.T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 tak nějaké novinky, krtek dostal folie na všechny okna, předni čiré, zadní decent 35%. Lehké zatmavení ve stylu SUN setu... jsem moc spokojen, cena 3500,- montáž dělal kolega ze škodahome "maxxi" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 pak následovala konečně oprava klimatizace né a né fungovat, no aby ne, když byl ohnutý pin v konektoru klimakompresoru.... moje vina... bohužel to jinou než vizuálni kontrolou nešlo a když jsem vytahoval ven cívku kompresoru, krásně mě vyletělo do ksychtu 5bar chladiva G134 ;) naštěstí jsem se při té ráně tak sebou trhnul, takže naštěstí se mě nic nestalo :) po zapojení už následovalo dodání nového chladiva a otestování systému chlazení na 20bar. Vše maká jak má,takže zase vnitřně spokojen Jinak malá reklama pro Vysočinu.... doplnování Klimatizace Břeta Matějíček, 100% machr na chlazení :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 no a dnes cesta domů a na D1 kamion co převážel dřevo z lesa " nechápu že todle může jet po dálnic" z návěsu mu vylétl "kamínek" nasledovála rána a pak koukám co to chytlo a ono..... mlha v řiti ;) tak si říkám otlučený už to mám dost, už by to mohlo skončit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Hm, to se tak občas stává - mě před 3 rokama hřebík z traktoru propíchl chladič klimatizace :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Bade,tebe se teda dari,nejak to pritahujes tim autem. Pokrtene uz to mas ,tak uz snad bude klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 a jinak už jsem přetáhl 10tiskm což docela jde za 2 měsíce 8tis soukromých km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 tak nějaké novinky, krtek dostal folie na všechny okna, předni čiré, zadní decent 35%. Lehké zatmavení ve stylu SUN setu... vyzerá to veľmi dobre... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 tak nějaké novinky, krtek dostal folie na všechny okna, předni čiré, zadní decent 35%. Lehké zatmavení ve stylu SUN setu... jsem moc spokojen, cena 3500,- montáž dělal kolega ze škodahome "maxxi" Paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.