Přejít na obsah

1.8t 20v rs rv.2002

Doporučené příspěvky

Zdravím , vytekla mi voda z nádobky , kdyz jsem vodu dolel zjistitl sem ze voda ukapava ze zadu viz. foto je tam nejaka priruba a ze te to kape.. Auto mám 3tydny ale ted v patek jsem byl na chipu a za vcerejska na dnesek mi vychcala voda.... meruku oleje jsem zkousel ta je jen od oleje zadna voda,motor nevynechava jede porad normalne... na foto je oznacena hadie ale jer to přesně pod ní na takove přírubě těžko se tam dostává neví někdo co to může být...Díky moc

post-50704-0-44973000-1457981634_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, v okolí pod tou hadicí jsou dvě "příruby". Jedno je kombiventil související se sekundárním vzduchem a druhá příruba patří k rozvodu chladící kapaliny. Ta k chladící kapalině je plastová a je v ní těsnění, tak je možné, že je špatné. Kód by měl být u AUQ 06A121132AP, vypadá to takto: http://www.autopartsapi.com/eEuroparts.com/images/parts/lg_90a620b6-dd77-437b-abb2-438b272dc999.jpg Tipnul bych to na to, protože s kombiventilem voda nesouvisí.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, v okolí pod tou hadicí jsou dvě "příruby". Jedno je kombiventil související se sekundárním vzduchem a druhá příruba patří k rozvodu chladící kapaliny. Ta k chladící kapalině je plastová a je v ní těsnění, tak je možné, že je špatné. Kód by měl být u AUQ 06A121132AP, vypadá to takto: http://www.autopartsapi.com/eEuroparts.com/images/parts/lg_90a620b6-dd77-437b-abb2-438b272dc999.jpg Tipnul bych to na to, protože s kombiventilem voda nesouvisí.

Paráda díky moc za pomoc. Podle toho jak sem na to sáhl i když jsem to moc neviděl bych řekl že je to ono . Díky moc.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...