JardaJav Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Dobrý den, už nějaký pátek hledám kožené RS sedačky a zajímalo by mě, zda-li je rozdíl v konstrukci sedaček u combi proti hatchbacku. Preferuji znalosti z praxe. Věta "vono se to tam nějak vejde" mi nijak nepomůže. Předem děkuji za odpověď.btw: kdyby někdo prodával na kombíka s airbagem ve předu, určitě mě to bude zajímat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Je to stejný, nemusíš se omezovat jen na hledání sedáků z combi. Já osobně mám v combi RS sedačky z liftbacku a pasují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJav Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Je to stejný, nemusíš se omezovat jen na hledání sedáků z combi. Já osobně mám v combi RS sedačky z liftbacku a pasují. Moc děkuji, teď se mi bude hledat o něco lépe. Mimochodem máte luxusní octu, tak nějak si představuji i tu svou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Není zač, také děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 viaceri si taku predstavujeme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.