VenousekVesely Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Ahoj lidi,vyměnil jsem kotouče zadní,přední+desky vše O.K.Jen ruční brzda.Začíná táhnout tak od čtvrtého zubu,a když jí zatáhnu,tak auto stejně 100% nedrží.Tak se chci zeptat jestli najet určité km a sedne si to nebo ji seřídit popřípadě jak.Vím,že tahla jsou pod středovým tunelem,ale jde my o to na jakém zubu by měla začít přibržďovat a na jakém zubu by měla auto udržet zabržděný.Předem díky za rady.O1 Tour 2010 1.9 TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Tak vyřešeno rozebral jsem středový tunel a dotáhl matici lan a teď už jsem spokojený! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Hlavně si hlídej, aby ti teď kola nepřibržďovaly :) . Jinak já jsem dnes zase čistil a seřizovat zadní bubny, tak snad zase budou nějakou dobu fungovat, tak jak mají ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Já jsem si zvedl celý zadek abych právě měl kola ve vzduchu,tak když jsem měl ručku povolenou,tak se točili pěkně a natřetím zubu jsem snima už rukou neotočil.Povolil jsem a zase se bez problémů točili,tak snad to bude dobrý.A brzdí to na patém až šsestém zubu,tak jako to bylo z fabriky.Díky Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.