Přejít na obsah

Modrá základní ale moje

Doporučené příspěvky

A na co vlastne druhou baterku do kufru? :)

Jinak pekna prace, asi sis dobre maknul, ja jsem jen menil kola a wapkoval podbehy a stacilo mi :D

Hele jezdíme s ní třeba na víkend nebo dýl pryč tak tam dám velkou baterii a vedle lednici a když jedeme tak se dobíjí obě pak zastavíme vypnu bateriák a lednice běží jen na baterii v kufru takže se nemusím bát že potom nenastartuju. Jinak na akcích Votvírák a pod. se chlazený "džus" hodí vždy :D

Odkaz ke komentáři

Včera jsem zapomněl tak přikládám až dneska obrázky jak je vidět v noci na kameře... bohužel parkuju hned pod lampou tak jsem musel popojet kde už lampa není proto neleze porovnávat -_- ale i tak to ukazuje parádně i v noci je ten telefon to moc nezvládá <_<

bez světel jen se zpětnýma světlama

post-46318-0-78869300-1459700545_thumb.jpg

a s rozsvícenýma světlama (hodně dělá LED osvětlení SPZ)

post-46318-0-77932500-1459700516_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Super, ze v kamere vidis aj naraznik, to mne trosku chyba, ale uz som si zvykol :)

Ta trajektoria funguje tak ako ma?

Kameru jsem překvapivě ani nemusel naklánět dolů aby byl vidět až jsem se divil jaký má úhel snímání :)

Jinak ten ukazatel se natáčí podle volantu takže vše chodí jak má a taky hned zítra to vyzkouším v práci na tom našem krátkém parkovišti... :D to mě vždycky štvalo prdelí úplně u zdi abych se tam vešel a 2x vystoupit abych nenarazil do zdi :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...