Přejít na obsah

parkovaci senzory Octavia 2001 Laurin

alfcz

Doporučené příspěvky

ahojda všem. Prosim o radu pred rokem sem koupil octavii 01 laurin a klement 81kw. Co mi vadi ze na zadnim narazniku sou 4 diry s gumove špunty ve kterych by meli byt parkovyci senzory. nevim jake misto misto tech zaslepek dat. asi tam drive byli. KdYž dam zpatecku tak to v kabine pipne,tak typuju ze tam neco bylo. ty diry maji prumer 2,2cm. Prosim o radu co tam dat.Předem všem dekuji za odpoved .D

Odkaz ke komentáři

To máš určitě originální park. asistent (V.D.O.) a původní čidla asi odešly a jelikož už nejdou origo čidla koupit (snad se nepletu), tak tam předchozí majitel dal gumové záslepky. Pokud chceš mít park. asistenta funkční, tak budeš muset asi koupit jinou sadu, protože nevím jestli by jiná čidla s origo jednotkou fungovaly.

Já osobně mám tento park. systém https://www.levnealarmy.cz/eshop/bezpecne-cestovani/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-senzory-phantom-bs415-black.html nebo pokud by jsi chtěl bez displeje, tak třeba tento https://www.levnealarmy.cz/eshop/bezpecne-cestovani/parkovaci-senzory/zadni/bez-displeje/parkovaci-senzory-bs-2605-black.html ;)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, origo senzory pokud je seženeš, tak jsou hrozně drahý, takže je určitě lepší použít neorigo sadu. Jinak to z toho odkazu můžeš klidně použít, jen nevím jak byly origo senzory velké, ale velikost děr by ti snad měla sedět (když budou díry menší, to vůbec nevadí, ale snad nebudou větší) ;)

Zkus tu díru kdyžtak změřit a já ti řeknu jestli ti tam ty senzory budou sedět (změřím u sebe) ;)

Odkaz ke komentáři

Sorry, nějak jsem si nevšiml. Jinak jsem se byl podívat na velikost vrtáku, který mám v sadě a je tam napsáno 22,5mm, takže to bude v pohodě, protože velikost senzorů by měla být u všech sad snad stejná.

Co se týká zvuku pípání, tak mělo by to mít stejný nebo podobný zvuk jako má origo pípák. To pípání si dovedeš vyvodit z toho, když ti to při zařazení zpátečky jednou pípne, tak to normálně pípá s rozdílem, že to pípá pořád ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...