kajors Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 cauko chcel by som od vas radu s kamaratom sme dneska chceli nakodovat us svietenie dajak sa nam to nepodarilo a prestalo mi svietit led denne vsetko sme vratili jak bolo bo mal ulozene od zaciatku codingu ale aj tak denne nesvieti neviete mi poradit kde by sme mali chybu hladat alebo ci sa nestretol dakto s takou chybou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 kódoval jsi to se zapnutými světly ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kajors Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 ano ta xenony neboli zapnute len denne svietilo jak sme to zacali robit kodovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 postni tady dlouhý kód, teď se mi už do garáže nechce, ale zítra dopoledne na to kouknu, jestli to je dobře ... nebo někdo jiný, kdo si to tady přečte ... myslím, že musíš mít zapnuté potkávací světlomety aby se ten kód zapsal ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kajors Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 a vtedy by my malo ist to denny uz po zapisani toho kodu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 tady si to zkontroluj http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=64 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kajors Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 uz sem to kontroloval vsetko je podla toho podla mna v byte18 sa daco pojebkalo bo aj tam sme boli ale denne nie a nie ist 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 vím, že jsem s tím taky zápasil, nejsem si 100% jistý, ale mnělo to co dělat s tím, že jsem neměl zapnuté potkávačky, to znamená, změnit kódování, pak vytáhnout klíč, pak zase zapnout palubku a poslat další kód ... atd . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kajors Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 a nevies mi poradit postup jak to dat spet do pôvodneho stavu ci dakoho poradit kto by my to vedel urobit bol by som velmi vdacny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 a chceš dát zpět denní svícení potkávačkama jo ? tak to by snad neměl být problém ne ? všechno odmaž, pošli to při zapnutých světlech do ŘJ, pak to zkus, nesmí svítit. Pak vypni spínačku, znovu zapni a pošli tam ten skandinávský mód - při zapnutých světlech. No, mělo by to fungovat. Zítra na to kouknu na pošlu tady kód jak na skandinávii, tak na denní svícení mlhovkama (o to ti šlo, jestli jsem správně pochopil dotaz). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kajors Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 ja chci aby to bolo jak predtym led denny svetlo potom denne led zoslabne jak dam do parkovaci polohy a pak xenon chcem tak jak bolo origo jak to ma kazda octavie rs 2 facelift bo to us i tak nevie nikto s kym som si pisal nakodovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 zkus napsat Rolbařovi nebo Vášovi, jestli by ti neposlali správný kód, oni to budou určitě vědět ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kajors Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 dakujem skusim im napsat nechce mi odoslat spravu ani jednemu nevim proc a to denne nechcem cez hmlove svetla ale cez origo led co ma rs bo ak zaskrtnem ze denny cez hmlove svetla tak to ide cez hmlove ty si uz kodoval aj to us na facelift rs? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 US na face RS tak lahko nenakodujes ... jedine cez eeprom a to cez vcds nespravis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.