Přejít na obsah

Zadní sedačky + osvětlení interierum

Doporučené příspěvky

Dobrý večer,

měl bych na Vás dva dotazy. Vlastním octavii 1.9 66kW (2001 - elegance)t eprve 2 měsíce a zrovna autům nějak moc extra nerozumím.

První dotaz zni ->
O víkendu jsem chtěl sklopit zadní sedačky a nešlo to. Tak jsem je vytáhl a rozdělal a zjistil jsem, že jedna packa té úchytky je ulomená :unsure: , snažil jsem se to nějak provizorně zafixovat, bohužel, to není žádná sláva a je to na provázek a hrozně spatně se to vytahuje. :( Máte nějaké rady jak to zafixovat, nebo jak se tato část jmenuje, abych to mohl objednat a vyměnit? Nebo pokud se to někomu doma neválí a nepotřebuje to ^_^ .

Druhý dotaz je ohledně podsvícení interieru. Vzadu mám dvě lampičky(na každé straně jednu), po zapojení svítí normálně, ale problém je, že z 80% co odemknu auto, tak se mi nerozsvítí boční odrazky a ani prostřední osvětlení. Tohle by mi nějak nevadilo, ale bohužel, pokud to chci zapnout manualně, tak taky nic. Občás to svítí, občas ne. Po opojení funguje tak jak má, tedy občas to nejde..ale to se stalo párkrát.

Jsou to takové prkotiny, ale rád bych, aby to všechno fungovalo jak má, i ten blby autozapalovač v kufru, který určitě nikdy nepoužiju :D :D

Pokud se to už tady řešilo, tak se omlouvám a děkuji za nasměrování do správného vlákna a díky za případné rady a poznámky! :pivo::palec:

Hezký večer B)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...