Guest Ondra77 Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Ahoj, začlo mě téct servořízení na Octavii I 1.9tdi 66kw, r.v.98. Našel jsem na netu origo sadu těsnění a gufer pro toto servo. Servo teče pod manžetou u kola. Má někdo zkušenosti s přetěsněním? Z vrakáče tam dávat nechci a repasované se mě zdá drahé pro tak staré auto. Díky za rady. :) Ondra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 Taky by me zajimalo.. Jinak kde jsi sehnal tu sadu pls? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ondra77 Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Narazil jsem na to na Aukru, pán mě psal, že pokud jsem aspoň trochu šikovný, tak že si to vyměním sám, kolega z práce si takhle opravil servo na Volvu, ale zase asi 5 automechaniků mě od toho zrazuje. :) Na druhou stránku to servo stejně teče, tak ho vymontuju, rozeberu a pak uvidím, bud objednám sadu nebo budu muset jít do nečeho z bouračky. http://aukro.cz/opravna-sada-pro-opravu-servorizeni-simering-i6098401550.html pmmotor@seznam.cz tel. 732 585 580 Taky by me zajimalo.. Jinak kde jsi sehnal tu sadu pls? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pnf Odesláno Červenec 7, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2017 Je to sice už rok od tvého příspěvku, ale nechtěl bys napsat jak si nakonec dopadl s tou domácí opravou, pokud si to tedy dělal doma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.