Petan.VUT Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Zdravím, Mám chvíli Octavií,je tam komplet nová spojka se setrvakem. Bxe motor.prošel sem toho hodně,ale nic podobného jsem nenašel. Všechno funguje pěkně, ohledně řazení a vypínáni spojky,dvojhmota je taky dobrá. Při puštěné spojce zvuk normalni ok,ale jakmile začnu pedál tlačit dolů,hned prvni milimetr ,tak se změní zvuk,takové jako by sevelení a motor změní zvuk. Jestli ložisko nové to dela.?minulý majitel ještě dělal nějaké válečky,to nevím,kde jsou, jestli by to také mohly dělat? Za každou radu budu vděčný.díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Mě tohle dělá to samí... A mechanik řekl, že to bude strvák. Ale u tebe je to divný, když to máš nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Je to takový zvláštní dunivý zvuk....Jestli je to setrvák, tak mně hrábne asi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 ještě bych měl jeden poznatek, přijde mi že za studena startuje pěkně, ale za tepla se něco ozývá od spojky, takové zarachocení nebo trochu rana....zvláštní tvrdý zvuk. dělá to jak kdy, není to pokaždé špatný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.