Přejít na obsah

Osmnáctiletá Chrochta

Doporučené příspěvky

Zadni pozicky proklete :-D ja jsem je mel na blinkr, ty na brzdu :-D

ne asi, hned jsem si vzpomněl na cestu z Žambu jak ti ty zadní blikaly :smich:

co to je za pozicky?z jakyho auta?jinak super.

pozičky to jsou z Golf IV/Bora/Jetta US verze, pokud vychytáš dobrou slevu na ebay/aliexpress tak stojí něco přes 500 pár včetně pošty :palec:

Odkaz ke komentáři

Když se j*be tak se j*be pořádně!!! Celý den byl od začátku super, nečekaný výlez s Romanem a jeho přítelkyní jsme jeli za Hanysem do Brna. Dali jsme nějaké to jídlo, motokáry, kde se mi rozje*al displej. To by nebylo ani tak hrozné, stávají se i horší věci. Jen jsem nečekal, že nás to nejhorší teprve čeká. Po cestě z Brna do NJ cca 30km před Prostějovem se nečekaně ozvala dutá rána, vypnul se tempomat, rozsvítila se kontrolka dobíjení a za mnou se objevil bílo/modrý obrovský oblak kouře. Myslel jsem, že to byl řemen altíku nebo vypadla hadice k turbu. Ovšem ani jedno ani druhé, po chvíli jsme přišli na to, že rozvodový řemen je mezi vačkou a čerpadlem úplně volný, tudíž asi skočil řemen na čerpadle. Po pár hodinách čekání na odtah a 90km cesta zpět domů. Zítra půjdu řešit do servisu, kde mi dva měsíce zpět nově nastavovali rozvody. Pokud se oprava vydaří s co nejmenší investicí, tak jsem se rozhodl, že Chrochta půjde na prodej.

Odkaz ke komentáři

blbe zakonceni dobreho dne :/ doufam ze v servisu ti to uznaj jako jejich chybu a aspon za opravu nebudes muset nic davat a podruhe to nezku*vi... pokud se fakt rozhodnes ze chrochtu prodas a nerozlezi se ti to v hlave, tak doufam ze zustanes verny znacce :) ale hlavne hlavu vzhuru, zas budes jezdit jak pan!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Po dlouhé opravě potkaného motoru jsem zpět :palec: Oprava potkaného motoru zahrnovala, kompletní repas hlavy, přetěsnění čerpadla, nová řemenice čerpadla, nová rozvodová sada a nové náplně motoru s filtry. Ještě ten den jak byla auto dokončeno jsem měl vzácnou návštěvu viz. foto ^_^ A dnes jsem konečně po dlouhé době napasovali a navařili koncovky výfuku. Přiložím nějakou tu dokumentaci a video, ať se neřekne :D

post-28938-0-50428800-1469293423_thumb.jpg

post-28938-0-39230300-1469293713_thumb.jpg

post-28938-0-56537700-1469293816_thumb.jpg

post-28938-0-77651600-1469293870_thumb.jpg

post-28938-0-26287900-1469293913_thumb.jpg

post-28938-0-86462700-1469293936_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vyfuk neskutečné dělo, musím vidět naživo

neboj všechno bude :)

Díky moc za přivítání a za pochvalu :rolleyes: Viník celého problému byla ohnutá osa čerpadla, která vychylovala řemen a proto i skočil. Na tu osu se přišlo, až po nahození repasované hlavy a nových rozvodů jak zkoušeli manuálně točit motorem přes kliku. O prodeji stále uvažuju, ale hodně lidí od toho odrazuje na druhou stranu, vyšší třída by mě potěšila :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...