jofa Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 Zdravim,na mojej octe r.v.02 sdi mi pri toceni a prejazd cez nerovnost obcas nieco akoby tuklo v prednej naprave,resp pod oknom takze to tipujem na lozisko ulozenia tlmica,chcem sa preto spytat,ci mozem vymenit iba ulozenie na jednej strane alebo musim vymenit obidve,nic nebucha,len to obcas tukne na jednej strane. Dalsia otazka je,co moze sposobovat ze na dialnici pri rychlosti nad 110km/h mi zacne triast volantom,cim to moze byt?capy? Pneu mam nove,disky vyvazene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 Nemusíš menit celé ulozenia ale dajú sa kupit len loziska je to otazka pár korún. Strasenie ako si písal gumi,kosti stabilizatora, krivé kotuce, krivé naboje. Ale začal by s tym jednoduchsim. Prevazit kolesa alebo vyskusat iné vypozicat od znameho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Ok,skusim to pozret lebo to trasenie robilo aj na zimnych plechacoch...a s tym loziskom som si nebol isty ci staci iba to vymenit alebo aj gumu ked to puka iba na jednej strane a ziadny iny buchot to nerobi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LEONIK Odesláno Říjen 16, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2016 Zdravim,na mojej octe r.v.02 sdi mi pri toceni a prejazd cez nerovnost obcas nieco akoby tuklo v prednej naprave,resp pod oknom takze to tipujem na lozisko ulozenia tlmica,chcem sa preto spytat,ci mozem vymenit iba ulozenie na jednej strane alebo musim vymenit obidve,nic nebucha,len to obcas tukne na jednej strane. Dalsia otazka je,co moze sposobovat ze na dialnici pri rychlosti nad 110km/h mi zacne triast volantom,cim to moze byt?capy? Pneu mam nove,disky vyvazene. Jednoznačne vymeniť obe strany a čo sa tyka chvenia volantu nad 110 km ,treba pozrieť tyčky stabilizatora to zohrava velku ulohu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.