Radas Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Jelikož mi prasklo táhlo pláta v kufru tak jsem se rozhodl zakoupit nové. Cena 80 kč mě odradila tak jsem si jej vyrobil sám Šňůrka vyšla metr na 6 kč Jistící kuličku jsem použil plastovou(origo guma) režnou nit Smršťovačku jsem měl doma. Výroba je jednoduchá:Na jedné straně jsem udělal uzel, který prochází kuličkou-odměřil jsem délku provázku dle originálu a udělal očko, které jsem svázal režnou nití-poté jsem převlékl smršťovací bužírkou a zatavil. 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Super návod jak si tento dílec vyrobit doma ! 0 Quote Link to comment
vittorio Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 cau, mohu to umístit na web clubu? 0 Quote Link to comment
Ray Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Ahoj. Ja jsem misto provázku použil ohebný drát s černou bužírkou ;) 0 Quote Link to comment
octapatrik Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Sranda aka nahrada sa da vyrobit a za par korun. Ray kde si buzirku zohnal? 0 Quote Link to comment
Čudlo Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Bužírku zmršťovačku dĺžky 1 meter v rôznych farbách ( videl som červenú, čiernu, modrú a žltú so zeleným pruhom) dostaneš v predajni, kde predávajú elektroinštalačný materiál. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts