MalejDoom Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Zdravím, chci se zeptat jak je to s tímto jevem. Nedaří se mi najít nějaké věrohodné informace o karbonizaci motoru, která se údajně nevyhýbá žádnému z motorů. Dají se dohledat hromady odstrašujících obrázků rozebraných motorů v příšerném stavu. Většinou jsou pak doplněny o nějaký stoprocetní přípravek který se lije do nádrže nebo přímo do oleje nebo zaručený servis který za nemalý poplatek Váš motor oživí. Dle manuálu, výrobce o žádných aditivech, ať už do pohonných hmot nebo dokonce oleje, nechce ani slyšet. Co mě zajímá je to jestli když se budu o vozidlo pravidelně starat a měnit olej v předepsaných intervalech v předepsané kvalitě jestli tento jev nemusím řešit (prý se nemá motor podtáčet ale to mi nehrozí...). Právě řeším koupi O3, uchyluji se k ročnímu vozu a tak zjišťuji vše co mě čeká a nemine. S tím bych se chtěl taky zeptat jaký olej je podle Vašich zkušeností nejlepší (1.8 tsi), jelikož to bude asi první co se bude měnit. Předem Díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.