Přejít na obsah

MalejDoom

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    236
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele MalejDoom

  1. ne, ale prisel jsem na to jak to obejit, po nastartovani pri rozjezdu tam necham trochu dyl jednicku tak to 3K otacek a pak razadim a je to v pohode.
  2. nebo to můžeme otestovat na bezejmeném davu :D
  3. hele když už máš ten dron :D :D https://navratdoreality.cz/hratky-s-pyrotechnikou-5-5532.html
  4. S autíčkem jsme během výletu do Polska oslavili společjných 40000km. Když jsem si vybíral mezi benzínem a naftou, měl jsem strach abych se se spotřebou u benzínu vešel pod 10...takhle vypadají dálníční přesuny 140-200 okresky 100-150 a pár zanedbatelných km ve městě dle předpisů...
  5. VW, Audi, Seat, Porsche, VW, Audi, Seat, Porsche...a medvěd :D :D
  6. A navštívil jsem mistra Rolbaře a máme nová světla vzadu, osvětleni spz, vypnutý start stop systém a mlhovky s corner funkcí :)
  7. Jsem si schválně hrál v konfigurátoru a vešel jsem se :D http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/126065197 Jasně, všiml jsem si že to neni 4x4 ale v konfiguratoru jsem 4x4 s naftou nenašel???
  8. A protože autíčko slouží a dělá radost, pořídil jsem drobný vylepšní :) vzpěry kapoty černé mlhovky cerny ramecek masky cerna lista mezi mlhovkama Narazník se mi sundat nepodařilo a původní chromovanej rameček masky jsem rozlamal, ruce mam rozeškrávany do krve ale i tak mam radost :)
  9. Ahoj, porsím o radu, když chci vyměnit zadní obyč předface světla, za ty předface ledky, co potřebuju kromě těch samotných světel? A co bude třeba udělat po samotné fyzické výměně? Díky.
  10. Ahoj. Koho jsem to potkal v České Lípě :)
  11. Tak ono taky je asi třeba vědět, za kolik ti to někdo pojistí. Jedna věc je že tyto limuzíny extrémě rychle ztrácení cenu, cena oprav a servisů stále zůstává v nebesích...Jinak auto je to přenádherný.
  12. http://www.autojournal.cz/rodinna-octavia-kombi-s-vykonem-470-koni-v-cesku-jedna-takova-je/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu moc hezky :)
  13. jj jel jsem pre Německo. Ona cestovni rychlost ktera se da udrzovat neni o moc vyssi, muzes to rvat kde to jde na 200km/h ale dalnice jsou plny aut a tu a tam je omezeni, takze bys porad jen zrychoval a brzdil a to bych jel za 11. je to i se žebravym okem, nadrz jsem dojizdel v cechcach cestou do prace
  14. HA! trhnul jsem rekord a ulej jsem přes 800km na nádrž :D Ukryto je v tom několik set km dálnice na 120km + nějaké ty okresky..když se nikam nespěchá a jede se plynule :)
  15. bože jak já jsem rád že jsem se nerozhodl pro naftu :D
  16. to pak mam chut na truc si koupit nejakou čipnutou ropu a to kilo celou dobu drtit na trojku at to pekne huli...ekoteroristi posrany.
  17. Výlet do Varšavy z Prahy tam a zpět. 1400 km s průměrnou rychlostí 110km/h a spotřebou 7,8. Dálnici v Polskou jsou překvapivě dobry, žádný tankodromy. Ryhlosti 110/120 a 140 km/h jsou fajn. Čerpací stanice jsou dost dalekou od sebe a do teď jsem nepochopil značení :D jako zahlasí to že pumpa je za 5 km, pak za 3 km a pak zjistím že to je na další dálnici na kterou bych musel sjet :D Celková unavenost nepopsatelná, cesta tam šla, zapomněl jsem si doma boty takže jsem tam odchodil skoro 20 km v pantoflích. Cesta zpět by se dala popsat slovy 100 kafí. Vyrazili jsme v 3 ráno a vrátili jsme se v půl 4 ráno v neděli. Dva největší debilové co jsem na silnicích za ten den potkal nebyli poláci ale ani né tak překvapivě holanďani. Co ti dokážou vymyslet nad tím zůstává rozum stát...
  18. hlas pro tsi, nebudeš litovat, dá se s tím jezdit svizně dynamicky ale i usporně
  19. No když jsem četl tvoje téma s O2 ... :D
×
×
  • Vytvořit...