nulacz Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 (upraveno) Tak Vám představuji svoji vychcávku ... nic moc výhra pořizovací cena relativně dobrá..... ale jak sami později uvidíte tak je po kroupách ... Přešel jsem z O1fc ASZ, teď mám BMM... výbava: nexus ESP Originál webasto Dešťový senzor Světelný senzor Asistent vzadu,v předu Xenon Stmívání zrcátek Upraveno Únor 23, 2018 uživatelem nulacz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nulacz Odesláno Červen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 (upraveno) Jen kdyby ty mlhovky nebyli tak drahé ale už jsou na cestě ( trošku to nesedí ) ale stejně musí jít ještě dolů , čekám až mi ze škodovky pujčí přípravek na vystřihnutí děr pro senzory, výkružník dělá otřepy... Upraveno Červen 25, 2016 uživatelem nulacz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 spasovat pravou stranu, vyhodit ten zelený nesmysl z pod SPZ a pěkné to bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nulacz Odesláno Červen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Abych mohl spasovat tu stranu potřebuji ten držák co je pod světlem ... ? koupím ho nový i na druhou stranu protože a jelikož tam byl obyčejný nárazník a musel bych do těch držáku řezat kvůli rs mlhovkam, tak to koupím už rovnou s výřezy.. Lidi jinak otázka disponují diagnostikou ODIS a chci se zeptat dlouhé kódy jdou kopírovat jak u vag? Nebo jej musím vyťukávat ručně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 já ty mlhovky koupil za 400/kus použité ale nic nebylo ulomené ;) a k těm držákům mě šel rs nárazník napasovat na origo držáky z obyč nárazníku aniž bych musel něco řezat či upravovat, vše sedělo perfektně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Zalezi od MR... od 07 tam das RS/Scout naraznik bez uprav... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 mam 11/05 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nulacz Odesláno Červen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 (upraveno) já ty mlhovky koupil za 400/kus použité ale nic nebylo ulomené ;) a k těm držákům mě šel rs nárazník napasovat na origo držáky z obyč nárazníku aniž bych musel něco řezat či upravovat, vše sedělo perfektně docela mě se*eš :-D já kupoval 1000/kus protože za 400 už nejsou Upraveno Červen 26, 2016 uživatelem nulacz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nulacz Odesláno Prosinec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Lidi sháním zadní scout nárazník kompletní neválí se někomu doma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nulacz Odesláno Listopad 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 (upraveno) kluci kde muže být chyba? Upraveno Listopad 13, 2017 uživatelem nulacz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nulacz Odesláno Únor 23, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2018 V 13. 11. 2017 at 14:50, nulacz napsal: kluci kde muže být chyba? vyřešeno :-D díky za rady trošku jsem s tím popostoupil ( jo ta zelená podznačka tam ještě je ) . Spousta lidí se mě ptá proč to nedodělám do Scouta - nechci spíše přemýšlím o sundání lemu z nárazníku a zavařit tak aby tam ty lemy nebyli ( přítelkyně mě tlačí do názazníku O2 Fl RS ale s tím se mi po pravdě nechce moc dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nulacz Odesláno Květen 9, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2021 no tak jsem si koupil zpět své ASZ a dvojka už je nějáký pátek fuč.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.