Přejít na obsah

Otáčky nejdou nad 5000-5500

Doporučené příspěvky

Zdravím oběvil se opět problém na mém Rsu...Dnes při cestě do práce jsem předjížděl kamion a při zařazené trojce a plným plynem mi auto nevytlačilo víc než 5000-5500 tis. Motor řval ale otáčky se nehly až po čase se to přehoupne na třeba 6000.... Neví někdo co to může byt?? Já bych řekl že spojka...ale já vím hov**. Prosím o radu síky moc.

Odkaz ke komentáři

VAG něco hlásí? Případně zkus odpojit váhu vzduchu a projet to, případně ji nalogovat. Preventivně bych vyčistil klapku a vyměnil palivový filtr, pokud to nebylo dělané nedávno. Potom se dá změřit tlak paliva nebo zkusit si půjčit jiný Hallův snímač. Na hadice bych to netipnul, když to pak zase jede, ale zkontrolovat je můžeš.

Upraveno uživatelem LadikRS
Odkaz ke komentáři

tak klapku jsme vyčistil... hadice jsou dobré,snimač jsme nesehnal a na VAGu mi to ukázalo jen chybu vahy vzduchu ale to bylo asi tím že jsme ji odpojim a zkusil to projet. Borec mi to dal do zakladního nastavení a řekl mi že to muze byt i tím že jiný benzín ....je pravda že jsme mel zbytek 95tky a dotankoval jsem 100...tak rekl ze elekronicka chyba zadna jedine mechanická. Tak počkám co to udělá za cas.....

Odkaz ke komentáři

A co vzduchový a palivový filtr, kdy byly měněny? Změř tlak čerpadla. Případně bych fakt důkladně zkontroloval všechny hadice. Já měl úplně rozpojené vedení mezi IC a klapkou, auto nejelo a VAG nic nehlásil. Ještě mě napadly svíčky nebo cívky.

Upraveno uživatelem LadikRS
Odkaz ke komentáři

Rozvody jsem nekontroloval ale začalo to dělat az v dobe kdy sem natankoval carreru 100 a ten den jsem tomu dost dával...a na druhy den už to delalo.. Kdyby byly rozvody spatne nastavene tak by to delalo porad ne?? Řekl bych ze rozvody nic.. Zítra jedu koupit en palivak a podle toho uvidím. Znamy ma 1.8t ale obyc 110kw svicky cívky a halluv snímač je stejný jak na rsu??

A ještě se zeptám ten halluv snímač... Vim ze he to snímač otacek ale na skoda-dily.cz je snímač otcek vackove hřídele a snímač otacek klikove.. Jsem z toho docela jelen a jelikož tomu moc nerozumím tak se raději zeptám který potřebuju..

Odkaz ke komentáři

Kdyby byly špatně rozvody, dělalo by to celou dobu. Pokud to začalo dělat po změně paliva za kvalitnější, zkusil bych ten palivák, případně pak změřil tlak toho paliva. Jakou 110kW má známý? Hallův snímač mají stejný všechny 1.8T. Ale svíčky a cívky mají starší 1.8T jiné od RS. A Hallův snímač je ten na vačkách.

Odkaz ke komentáři

Tak cas ukázal...je to spojka na 5tku sem seslapl plny a otacky vyletěly a výkon nic....ma někdo nějaký tip na spojku auto ma najeto 210tis a a spojka dělána ještě nebyla díval sem se na díly a orig sachs stoji 16litru coz se mi moc dávat nechce slyšel sem ze je stejná jako pro 1.9 66kw ale nejsem si jisty. Díky za radu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...