Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

jinak se mi to zda ten spoj takovej nedokonalej.. :)

Jinak ta horní hrana dirfuzoru je nějaká křivá nebo co to je? to je tím difuzorem nebo lepidlem? :pivo:

Ako si riešil to nalepenie so servisom, absolútne to tam nelícuje.

je to kombinace dvojiteho mantactvi, lakyrnik se na to vysral hodil na to plnic, ale k nicemu to neprilozil nez to udelal jinak by zjistil ze to neni idealne rovne a ze tam asi byly drobne odstepky z lisu jak to vyrobili, k tomu pridejme ze borec ze skodovky to tam proste placnul podle svyho manual na lepeni asi ani nevidel i kdyz jsem mu ho prilozil a ja ted abych si to vyresil za ne.

Zacina se mi zamlouvat ta varianta kridlo difuzor, jeste by to chtelo jednu vizualizaci jak jsou ty bocni fotky. Bud to zkusi vyresit tou folii a nebo teda do lakovny s tim no. Cerna by mela zamaskovat ty nerovnosti toho lepeni

P.S> diky za vizualizace

Odkaz ke komentáři

Toš dneska jsem to viděl na živo a dojem z vlastního difuzoru pozitivní, rozhodně působí na živo líp než na fotkách :lool: :P :D ...Ale rozhodně to chce do černé, pak to bude paráda.

PS: Ta křivost je tam kvůli odfláknutí před lakováním, oni mají tu hranu křivou, takže to nedoléhá rovnoměrně k nárazníku - měl si to lakoš přiměřit na sucho a výstupky zabrousit, aby to sedlo krásně po celé ploše. Nicméně je fakt, že když by to bylo v černé, tak by se to mohlo lehce ztratit :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...