Guest chipmann Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Jj právě kamarád od něho měl udělaný turbo a vše v naprostém pořádku :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 folie dorazila ted resim co dat potahnout a napadaji me i klicky otvirani dveri pac PP se mi odpsodu loupe zatim jsem v hlave pocital s: - listy na dverich - listy pred ridicem a spolujezdcem - popelnik - ramecek okolo radia - ramecek okolo radicky Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Mám to, tak jak píšeš + jsem si to nalepil ještě decentně na tu část schránky na brýle jako má popelník nebo schránka na palubce z chromu. Kličky proč ne, ale asi bych si na to netroufl.. asi nebude úplně jednoduchý tu fólii z druhý strany zakončit tak, aby nebylo cítit zvlnění pod prstem při odemykání a taky je to hodně namáhaná část, tak aby to vydrželo. A navíc ta fólie určitou tloušťku má, tak aby ta klička nedřela! Možná nebude, ale třeba popelník jsem musel trochu poštelovat, protože mi po aplikaci fólie trochu dřel. Já časem možná ještě dodělám zadní popelník s rámečkem kolem ventilace. Víc ne, aby to zas nebylo přeplácaný. Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Cili a jinak receno asi u tohohle auta jeste nejakou chvili zustanu. To jsme všichni rádi ... ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 co slo jednoduse demontovat je zdemontovano a uz se mozna potahuje, ve stredu by meli byt prvni veci hotove. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 update: turbo uz je venku a probiha velkej repas coz by melo bejt - nový ložiskový střed do turbodmychadla (tj.celý nový vnitřek turbodmychadla – rotor, kompresorové kolo a střední skříň s ložisky). Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) co slo jednoduse demontovat je zdemontovano a uz se mozna potahuje, ve stredu by meli byt prvni veci hotove. Este sa nepotahuje este mi to neprislo ale snad zajtra to uz bude. na foto je postup posty ako a kde sa tovar nachdza Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Tak to je ta Ondrova zázračná letecká zásilka?? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 taky na to koukám, asi špatná aerolinky Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 cena? po sleve 6000, turbo hotovy zitra rano na 7 se veze do skodovky. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 O letecých zásilkách mi nemluvte, jsem čekal na komiks z US měsíc a den..všechny ostatní věci dorazily a komiks den předtím než jsem letěl zpět sem. Ale Amazon.com mi slušně vrátil celé poštovné, takže jsem ušetřil ještě víc :-) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 a mame tu progress s moji pseudo leteckou zasilkou na Slovensko 12.01.2011 07:07 Vstup do krajiny prijímateľa. Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Aby Ti to ještě neprocleli... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 no to se taky muze stat, popis jsem napsal dily na povrchovou upravu Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 (upraveno) ked tak na to pozeram tak posta potrebuje na to aby jedna krabicka presla vzdialenost z bodu A do bodu B 3 - 4 dni co bezny clovek s auto prejde za niekolko hodin ked nad tym uvazujem mal som si zobrat radsej den volna a ist po to uz by to bolo aj hotove :P no to se taky muze stat, popis jsem napsal dily na povrchovou upravu cla sa v ramci EU bat nemusis to neriesia na poste keby to bol obchodny tovar tak by som si to ja musel nahanat a podavat vypis a prizanie ale nepriznam nic Upraveno Leden 12, 2011 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 hadam a doufam to zitra dodaji Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 dufam ze ano vsak dam ti hned vedit ked to pride. dufam ze to nepride znicene lebo na poste s tym zaobchadzaju ako s hnojom Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 jede tahne nepsika super, next step necham asi zaslepit EGR Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Ondro prekvapil a prišiel do Olympie už na Lunárke... len mu to potom tuším nechcelo na brnk chytiť... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 EGR určitě OFF :) turbo si měl koupit rovnou něco lepšího Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 lepsi a pak menit jeste intercooler, chipovat to nehodlam nebudu ho drazdit, Me to na tu OII staci i tak se s tim clovek muze vybodovat za rychlost. lubinob: nejake formality s teplym startem neresim, je to vsimnutelne ale zatim zadna traga otazka je jestli to nedela starter, az budu kodovat GMS II zmerime schavalne otacky starteru Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Hmmm moooc pekna pracicka, vypada to fakt dobre. Tak sup at je to jeste dneska na lunarce Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 je to porad v Ziline a pac schazi kus folie tak minimalne jeste tyden bude Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Dobře Ty... Vypadá luxusně.. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 To má být jako hliník nebo dřevo? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 kartacovany tmavy hlinik, fotka neni moc kvalitni Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Tak přeci to vyšlo, paráda Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky