Ol@f Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 to svetle je platno a ne blato Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Co je to za gumy?? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 žeby Ondrove letné Pirelky?? :) :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 jsou to moje letni micheliny pristi sezonu uz nebudou evidentne. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Tak malý preklep... :) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 jsou to moje letni micheliny pristi sezonu uz nebudou evidentne. to bys byl killer, kdybys je nasadil :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Ptám se, protože mi z té fotky přišlo (ač to není příliš vidět), že jinak je ten vzorek ještě poměrně slušnej a nějakej milimetřík ještě mít bude a celkem se divím, že to plátno na hraně vylezlo tak brzo. Osobně bych čekal, že té hraně bude to plátno usazený trošku níže :) Ale možná to na živo vypadá jinak, jen mě to tak pří prvním pohledu napadlo :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 tak jsem prijel z GEO a byla vylozene rozjebana... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 vylezlo pomerme brzo pac podle geo jsem prakticky jezdil na te hrane pneu. Jinak nejaka slabsi sezona by se dala ale rozhodne ne standardnich dalsich 20tkm to uz by totiz meli 60tkm. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 No rozhodně je škoda to vyhodit, to bych si je radši vzal :P ...Akorát to jsou beztak 18" a na to nemám základ, sakra :) ...Né, vážně...hodil bych to pro klid duše na zadek a hotovson, s trochou štěstí by se to ještě krásně dojelo a když ne, tak holt rezerva to jistí :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 to ja na 16tkach spravím v poho 60t km... :) ale to je trochu o inom že jo... :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 se vam pochlubim s mojim vysledkem... pry uz vic z toho nejde .... co na to studovani? Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Taky se mi nechce a sere mě, že na něco za co platím se vůbec nelze spolehnout, ale dokud chci záruku mobility a další nesmysly... Kolko stoji v CR garancna prehliadka? U nas pre Octaviu cca. 200€ A naposledy mi tie bzdochy vypustili brzdovku na disky!!! Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Poslední, při 90k km mě stála 3800,-, olej jsem měl vlastní, svíčky vyměněné při 60k km, navíc v tom byla výměna brzdovky, kterou jsem v zimě zaspal :-) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 tohle auto je moc pěkný .... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 CJ to je trochu moc?? Mňa stála pri 90t km 82€ + vlastný olej... brzdovku budú meniť až po novom roku pri 120t km... Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 olej som nemohol priniest svoj... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 a kdyz jsme u tech fotek tak slibovane foto PP gumy, brrrrrr podľa fotky vidím, že Jiřík ťa minulý rok nakazil šnúrka štýlom Ptám se, protože mi z té fotky přišlo (ač to není příliš vidět), že jinak je ten vzorek ještě poměrně slušnej a nějakej milimetřík ještě mít bude a celkem se divím, že to plátno na hraně vylezlo tak brzo. Osobně bych čekal, že té hraně bude to plátno usazený trošku níže :) Ale možná to na živo vypadá jinak, jen mě to tak pří prvním pohledu napadlo mňa by zaujímalo koľko by vydržali tie Micheliny v porovnaní s tými tvojimi Bridgestonami keby bolo viacej vidno šnúrky Kolko stoji v CR garancna prehliadka? U nas pre Octaviu cca. 200€ je to tak, môžem potvrdiť ak berieš olej od nich Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Happy B-Day!!!!!! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Přeji co nejméně BFUček btw, kdy bude pařba?? :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 chtel jsem na Prosincovem Brno srazu decanko, bohuzel Berlin diki kuci Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 vše nejlepší!!! a ať se dobře zabydlíš v novém bytečku Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Taky se přidávám Ondro, vše nej Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Pane Ol@fe, vše nej k předkulatým narozeninám Ať se daří na co i kam sáhneš Na besídce máš u mš panáka :lool: Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Taky přeju všechno nej nej k narozeninám... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Happy B-Day to Olafson Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Diky vsem za prani, budu se snazit aby to tak bylo A za rok pratele zase na idixep :lool: Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Já se samozřejmě taky přídávám ke gratulacím! Všechno nej k posledním dvacetinám! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky