Ol@f Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 do telefonu 800 lepidlo a dve jednotky prace, parkrat se nam uz podarilo skovat nejakej lak do pojistovny ale tohle uz asi neslo no, byl ochotne pristoupit na neco bokem ale kdyz ja si tam pro to auto prijedu az pozdeji a on uz tam nebude no. tak ted musim objednat olej a rozvody, jar_doooooo ? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 teda jsem zvědavej jak malej kluk na výsledek Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Tak panove na nejaky pekny fotky difuzoru si asi jeste chvili pockate, jsem nasranej jak blazen jak si nekdo muze rict 660 Kc bez dane za takovouhle praci. To bych to doprdele nalepil sam lip, zitra rano si podam mistra, doted mame dobre vztahy ale od zitra me asi rad neuvidi. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 do telefonu 800 lepidlo a dve jednotky prace, parkrat se nam uz podarilo skovat nejakej lak do pojistovny ale tohle uz asi neslo no, byl ochotne pristoupit na neco bokem ale kdyz ja si tam pro to auto prijedu az pozdeji a on uz tam nebude no. tak ted musim objednat olej a rozvody, jar_doooooo ? posláno, Blažek oleje Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 booože myslím že sám bys to nalepil nejlíp.... ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Asi tak, opět jsme u toho, sám si to uděláš vždycky líp než servis, který je za to sakra dobře placený, smutné, že? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Kdyz si na neco netroufnu tak to nedelam doprdele ne!!! Jj tak nejak uz jsem si na tozvykl kdyz jsem resil byt ze co si sam neudelas neni poradne, ale na tohle nemam ani zvedak ani zrucnost proto jsem to dal tam. Zitra rano tam letim. Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 No tak, nahoď foto toho odstrašujícího případu... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Nejsem doma, venku je tma takze na fotce by stejne nebylo nic poznat. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Ten volant je ondro moooc pekny... ;) Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Jak jsem říkal Ondro, mrzí mě to = nenech si to líbit ! Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Kdyz si na neco netroufnu tak to nedelam doprdele ne!!! Jj tak nejak uz jsem si na tozvykl kdyz jsem resil byt ze co si sam neudelas neni poradne, ale na tohle nemam ani zvedak ani zrucnost proto jsem to dal tam. Zitra rano tam letim. Tak to bohužel dneska nefunguje - spousta lidí zakázku vezme a neví o tom ani popel... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 poradne jim tam zvedni mandle :) jinak upravicky pekny od ty doby co jsem videl lunarku naposledy Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 to tak pridame dojmy jeste z opravy "akce prelakovani prahu a tesneni". Leve zadni dvere sumi pri vyssich rychlostech, praveve predni dvere nejdou uplne idealne zavirat. Necham tomu vikend na obouchani gum. Musel jsem do prace takze reklamaci lepeni provedu informaci dnes po telefonu a nekdy pristi tyden osobne Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Zdar chlape začínáš mě děsit jsem zvědavej jak dopadnu já Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Tak panove na nejaky pekny fotky difuzoru si asi jeste chvili pockate, jsem nasranej jak blazen jak si nekdo muze rict 660 Kc bez dane za takovouhle praci. To bych to doprdele nalepil sam lip, zitra rano si podam mistra, doted mame dobre vztahy ale od zitra me asi rad neuvidi. to si děláš srandu? ukaž jak to zmrvili.. holt co si neuděláš sám, jako bys neměl! Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 Tak keď dáš niečo do servisu aby to rozobrali a znovu poskladali už to nikdy nebude jak origo... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 8, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2010 vše co jednou někdo rozebere, tak už nikdy není jak origo.. snad to nebude tak děsný jak popisuješ... ve středu budeš??? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 budu a nejspis i s tou mizerne odvedenou praci, asi to hodim prdeli ke zdi. V Utery se na ne chystam. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 tak co nějaký fotos jak to vypadá? :)) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 budu a nejspis i s tou mizerne odvedenou praci, asi to hodim prdeli ke zdi. V Utery se na ne chystam. neříkej, že to posrali? za 1800,- to musý být pozlacený... nahoď foto.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Vsak jsem rikal ze mega, borec podle me necetl ani ten navod. Cenu za lepidlo nelze pocitat taze prace byla za 660 bez DPH. Jinak k fotak nemam u sebe nejspis az vecer ted mam po team buildingove chlastacce du si dat obed a opatrne domu . Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 tak olej objednan, pujdeme objednat rozvody Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Rozvody beres od uzivatele SEBO..? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 pokud si dobre pamatuu Jelda mi kdysi posilal super ceny za original, takze nemam duvod nezustat verny cc-autodily.cz Navic potrebuju danovy doklad do ucta Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Jenom dodám, že Šebo dodává také doklady k tomu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 nerekl bych ze delam neco blbe ale uzivat SEBO ani Šebo nebyly nalezeni na tomto foru Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 sebo je na SH nebo na vw-clubu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 hodte nekdo kdo jste od nej neco koupili kolik to stalo a cislo dilu, porovnam si to s Jeldem, nechci ho totiz otravovat protoze si myslim ze nebude jinde nez Jelda Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 (upraveno) Zdar od seba beru pravidelně a rozvody na OI 1.9 TDI komplet + pumpa cca 3500kč řemen Gates ,kladky INNA ,pumpa Graf doklad je samozřejmností !!!!! Jinak kontaktuj ho na sebo@seznam.cz Upraveno Říjen 11, 2010 uživatelem chipmann Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky