Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Tak to se samozřejmě taky dá, jen to není úplně legální (oficiální), přesně jak říkáš. Ostatně stejně to udělal jeden nejmenovaný člen zdejšího fóra. Sehnal si jakýkoliv typový list, který odpovídal předloze MD, následně ho "naskenoval", v PC přepsal podle svých potřeba (konkrétní disky, auto atd.), následně vytiskl a orazítkoval (razítko si může dneska vyrobit kdokoliv jakýkoliv).

Následně zajel v Brně na STK (byl jsem u toho) a paní úřednice ani netušila, co se po ní chce, tak zavolala pana vedoucího, ten se podíval na papír, zjistil, že tomu taky prt rozumí, tak jí řekl, ať to udělá jako běžnou evidenční prohlídku a pak vytiskne papír, že ty kola jsou v pořádku. Technik se podíval na auto (kola), vzal si zrcátko, aby zkontroloval čísla (protože už byly disky namontovány na autě), podepsal papír a hotovo. A to ještě ten dotyčný musel vycouvat z dílny, protože měl auto natolik snížený, že by tou jejich "linkou" ani neprojel :)

A co vím, tak následně to magistrát bez problému zapsal do TP a asi už nikdo nikdy nebude řešit, co to bylo na tom TL za čísla a k čemu se to vztahovalo. Možná by se to ani dost dobře vyhledat nedalo, vzhledem k tomu, jakej je u nás na úřadech bordel :)

...Takže jo, taky se to tak dá udělat. Ale já měl právě pocit, že tak to Ondra dělat nechtěl, protože jinak už by takhle pořešil ty Luny :)

Odkaz ke komentáři

ty luny by se asi tak dali poresit ale ten nejmenovany clen mel nejakou ne koncern znacku, co jsem koukal tak na tech TL je i vyrobce kola a nevi jestli by technik mohl pojmout podezreni ze chci zapsat zrovna skoda kola na skodovku a nebo pripadne byt natolik znaly problematiky ze vi ze na skoda kola TL neexistuji. On mel TUV protkol k tem kolum jen chybel TL ? Protoze ja TUV na kterym mi bude sedet KBA cislo a ET nejspis nesezenu bez retusovani uz jen vyborne zvolenemeu ET46mm.

Odkaz ke komentáři

no tak je to take pololegalne ja osobne by som asi siel a aj sa pojdem opytat do skodovky ze ked montuju na niektore modely O II seriovo 18" kola tak ci nemozu dat potvrdenie o montazi alebo dodatocnej montazi a s tym ist na urady bez akych kolvek certifikatov kedze kola ako omanyt su schvalene pre VW koncern uz vo vyrobe naco dalsie schvalovanie ??? viem ze sa sice davaju len na RS-ku ale kto vie mozno sa najde neaky predajca ktory to za podmienky ze si ich necha vyvazit a obut u nich urobi aby z toho nieco mal tak ci tak bude potreba potvrdenia o odbornej montazi danny diskov. tak by to boli 2muchy jednou ranou

Odkaz ke komentáři

Se škodovkou to tady myslím taky někdo řešil (možná Vorel??), psal maila do fabriky a dostal odpověď, že oni nic takovýho nedělejí a co není v TP z výroby, s tím oficiálně nemají (a nechtějí mít) nic společnýho. Jedině pokud by to zařídil přímo servis za sebe, ale to docela pochybuju, sami asi nebudou nic platní.

Odkaz ke komentáři

no vzhledem k tomu ze ty LV5 fakt asi dopadnou zvlaste pak jestli se mi podari prodat ty luny tak nastinim dalsi smer ubihani se. Porad se nemuzu rozhoupat jestli ten zadni difuzor dat do cerne nebo jen nechat zapravit ty mezery a nechat rozstrikem zase zlate, taky by byla moznost to nechat potahnout tou karbon folii.

IMG_20110304_00035.jpg

IMG_20110304_00037.jpg

IMG_20110304_00038.jpg

IMG_20110304_00039.jpg

IMG_20110304_00041.jpg

Odkaz ke komentáři

Ondro,myslim,ze ke stylu,jak mas udelany auti se spis hodi kola typu jako jsou ty Advanti,nebo passatack kola atd..Proste ne moc racing style.. :)

Jirka3: Hele WSP...S kvalitou to bude myslim tak prumer..Italove..U nich je to trosicku nevyhoda v tom,ze oni nemusi mit v podstate pro provoz a vyrobu skoro zadny homologace..Ale jinak si myslim to zadny sracky nebudou,proste takovej prumer..A jak na to koukam,tak se s tim taky neserou,jedna replika vedle druhy...Vcetne replik Porsche a Mini Cooperu.. :)

EDIT: Jj,taky na to koukam,na ty lampy.. :)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

bych se pripadne domluvil s Radovanem jestli by mi neudelal taxika a nebo kdyby jel i Jirik tak bysme to dali s mensi zajizdkou. Jakej stres kdyz tam nebudu budes mit casu dost

EDIT: pripadne je li na co koukat v Ziline naplanujeme nejaky prijemne straveny den v Ziline

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...