David2 Odesláno Květen 6, 2016 Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Mám 1.6,55kW z 1999, při akceleraci a otáčkách kolem 2200/2400 cítím na sedačce dost nepříjemné vibrace, stejně vibruje mimo jiné i řadící páka. Ty vibrace jsou především spojené s otáčkami a je jedno, jestli jedu 70 nebo 90. Na autě jsem měnil všelicos, včetně zavěšení motoru, vysypaného zadního dílu výfuku, rozvodů, rozvaděče, svíček, kabelů... Síla vibrací je stejná bez ohledu na to, zda-li jedu rovně, či zatáčím... Dle servisáků je přední osa a klouby v pohodě...Zvýšené vibrace jsou cítit i při akceleraci na prázdno, ale ve srovnání s otáčkami při záběru je to mnohem slabší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trunja35 Odesláno Květen 6, 2016 Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Cus tak to je spojka toto jsem řešil na peugeotu 1.4 taky to tam dělalo. Odesláno z mého m2 note pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trunja35 Odesláno Květen 6, 2016 Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Teda spojka kecám převodovka jsem to špatně napsal Odesláno z mého m2 note pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David2 Odesláno Květen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Teda spojka kecám převodovka jsem to špatně napsal Odesláno z mého m2 note pomocí Tapatalk Nakonec to skutečně vypadá na tu převodovku či spojku. A ty jsi ji měnil? Jak jste nakonec přišli na to, že jde skutečně o převodovku? Díky za zprávu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trunja35 Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Ahoj. To byl takový pokus omyl. Zkoušeli jsme to postupně až na konec to byla převodovka. Ložisko v převodovce. nemáš vůli v hrusce na průvodovce? Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.