Sprite Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Prosim o radu. Dnes jsem si všiml, ze kdyz zablokuji tlačítkem u řidiče stahování zadních oken, tak tlačítko blokace zůstavá svítit oranžove porad. I po vypnutí zapalování, zamknuti auta... Svítí proste porad. Nezdá se mi, ze by to bylo v pořádku. Děla vám to prosim také tak? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Vypne se po přechodu auta do režimu spánku, jinak svítí stále. Dělalo to tak už na OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Květen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 A režim spánku nastane prosim kdy? Ja čekal 15 minut a pak jsem to raději vypnul, aby to nesvitilo celou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Buď necháš dveře otevřené a auto bez aktivity déle než 30 min - postupně se povypínají všechny elektrické systémy a nebo zamkneš auto a do několika minut se to vypne, v momentě kdy auto přejde do klidového režimu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Květen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Aha. No jak říkám, zamknul jsem auto, všechno pozhasinalo, ale tlačítko svítilo porad. Čekal jsem cca 15 minut, pak jsem to nevydržel a precvakl jsem to ručně do polohy vypnutí blokace. Ale jinak vnitřní osvětlení mi i při otevřených dveřích zhasne do par minut. Ale tlačítko jediné svítí dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Ten režim spánku nastává až po delší době, těch cca 30 min. Bych to neřešil, baterku ti to určitě nevybije - jednak se to vypne, a kdyby ne, tak odběr je tak malý, že by to auto muselo stát několik měsíců. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Květen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 OK. Ja jen ze jsem to teď zkoušel i na Superbu 3 a tam to po zamknuti auta hned zhasne a po odemknuti se zase rozsvítí. Ale zkratka po zamknuti ihned zhasne. Me zhasne veškeré osvětlení na stropě, na nohy, ale tlačítko svítí porad. Což mi vadí :-D OK. Dekuji moc za informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.