hardhouse.trip Odesláno Květen 16, 2016 Sdílet Odesláno Květen 16, 2016 Ahoj. Prosím o pomoc... ... před pár dny se mi rozsvítila kontrolka airbagu... ...tak to píchnu na VAG, a zobrazilo se mi tohle... Když jsem po tom pátral na netu, tak všude se mluví o vypínacím kroužku airbagu... Četl jsem správně že se to dá opravit nějakým proletováním? Jak? Když je to měděný vodič? Nebo je to nějakou svorkovnicí se žlutým drátem? Ten je ale jen v řidičově sedačce, ne? Byl jsem s tím v servisu Škoda, a samozřejmě mi řekli že to opravit nejde, ale že se musí koupit origo novej za 12.210,- Kč, což je u auta starýho 13 let masakr...tuto částku bych byl ochotnej věnovat maximálně tak až by se mi vys*ala dvouhmota se spojkou, ale ne za kus "plastu". I kdyby to nebylo origo, tak to stojí kolem sedmi, osmi táců... Má někdo, kdo má O1 s ESP úspěšnou opravu tohoto kusu za sebou? Nebo musel kupovat novej díl a opravit to nejde? Jen ať vím na co se mám připravit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukashawel Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Mě taky dělal mechanik něco s airbagem. Prej ve volantu bylo něco špatně. A taky sem si myslel že je to sedačka. Hledej problém ve volante Odesláno z mého Lenovo A850 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Mal som podobný problém s krúžkom ale mne svietila kontrolka bŕzd a nefungovalo ESP keď som vymenil krúžok tak nefungoval nakoniec to bolo v konektory ktorý ide do krúžku bol krivo zapojený vyrovnalo sa to a zatiaľ to ide bez problémov Odoslané z SM-G925F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Květen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 ESP zatím nesvítí (v tom kroužku je tuším snímač úhlu natočení volantu)...to zatím bez problémů...takže by se měli podívat teda na konektor co jede do kroužku, nebo raději zkontrolovat, očistit a proletovat vše co jde do té žluté svorkovnice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 Áno chyba bola v snímači natocenia volantu bolo to v tom konektory boli tam len vyhnute tie paličky vnútri a iba som ich vyrovnal Odoslané z SM-G925F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octapatrik Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 forder co mohlo sposobit to ze boli vyhnute? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 To je divny...predpokladam ze by ti nemelo svitit ESP, resp. melo svitit, ale jeste by ti mel svitit airbag... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Vôbec netuším večer v pohode som zaparkoval ráno som sadol a kontrolka tam ... ja viem ze je to divne ale svietilo iba ESP bag vôbec... Odoslané z SM-G925F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Květen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 A co ti ukazal VAG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest freco Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Toto je teda zaujímavé. Určite čo najskôr to dať na diagnostiku a daj info, čo vypísala. Lebo tak to ma teda fest zaujíma. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Tak jsem s tím před 14 dny zajel do škodovky, a prej: "to je ten kroužek pod volantem. Jo vy tam máte i ESP? Cena 10.200,-" Tak jsem zajel do servisu do Polska do Glucholaz, a tam mi to borec v přepočtu za tři kila opravil, a nic nesvítí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Tak paráda a co bol zlý krúžok? Odoslané z SM-G925F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kolomann Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 to si robíš srandu nie? Desať litrov? nekresťanské peniaze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Červenec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Nevím přesně, nějak ten kroužek opravil...asi proletoval, nebo nevím... každopádně těch 10 papouchů je cena za origo přímo ve škodovce... Jinak pro představu... http://www.srovnanicen.cz/q/1j0959654bk/ ...takže opraveno tímto způsobem... ...to samé, i když to sem nepatří - těsnení víka ventilů... tekl olej všude možně z víka, a těsnení víka se nedá schválně sehnat zvlášť, musí se koupit celý víko ventilů i s těsněním, což vychází přes 3 litry, a oni to nějakým způsobem přetěsnili a ještě mi k tomu zdarma jako bonus umyli motor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Červenec 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Tak jsem to zakřikl Po dvou měsících a dvou dnech je svítící kontrolka airbagu zpět. Akorát předtím byla závada trvalá, a teď to píše sporadicky. Po smazání VAGem naskočí ihned závada zpět...jak to že najednou se to změní z trvalé na to sporadicky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.