Přejít na obsah

Baddova Octavia

Doporučené příspěvky

Ahoj rád bych Vám představil naší Octavku

Musím přiznat, že jsem opravdu velice spokojený.

Po příjezdu od ex majitele hned udělaný nějaké kravinky.

Když jsem přijel tak jsem hned oddělal váhu vzduchu:)

Takže nová váha Bosch.

Zatím drobnosti v podobě nalepené zadní SPZ plus osvětlení led. Zatím jedno foto:

Objednány nějaké drobnosti . Maska, krytky na ventilky, krytky ostřikovačů.

Teď Octavia půjde na uložení tlumičů.

Až se tohle udělá jde na lakování kapoty, masky, krytek ostřikovačů. Bude se rozlestovat a osetrovat komplet lak.

Ještě se Vám musim pochlubit co jsem dostal od přítelkyně:)

Teď řeším výběr tažného zařízení. Doporučíte nějaký? Zásuvku vzít jakou 7 - polovou nebo 13-polovou ?? Je nějaký výřez v nárazníku?? Určitě chci bajonet na 1600Kg

post-51897-0-53925000-1464021982_thumb.jpg

post-51897-0-55830200-1464022624_thumb.jpg

post-51897-0-56818800-1464022717_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Spooky1: Děkuji za přivítání. Vím že pevné je lepší, ale měl jsem bajonet od Westafalie na Superbu a spokojenost nasadíš to rychle a nikdo nic nepozná ( nechci aby bylo videt ) proto me zajímá jestli je výřez v nárazníku. Děkuji za radu se zásuvku jdu tedy do te 7 - pólové. Máme to opravdu čistě na karavan. Takzě se bude používat minimalně. Octávku mám chvilku má najeto cca 236 000km servis, km vse sedí. Přiznám se, Koukal a koukam stále po Audi A6 3.0 171kW Avant - s-line. Jenže přišlo par změn, pes, new přítelkyně ktera je úžasná, ale přeci jen po sedmy letech absolutního neřízení. Nelze čekat zázraky. Takze snad po tady tom všem ji nekam neposle. Mám s ni jeste dost plánu. Dam sem pak lepsi foto. Jsem zvědav jak to bude vypadat s rakvi na střeše .

Vítej na fóru mezi nadšence ! Octa vypadá pěkně a je vidět, že se o ni dobře staráš. Já bych Ti zase doporučil origo odnímatelné tažné, které vyrábí firma PROFSVAR. Kupoval jsem to od nich za ani ne poloviční cenu než to samé v autorizáku. Jen tažné je myslím na 1300Kg, víc se nedělalo.

Ahoj, děkuji za přivítání.

Snažím se, mam rad vse Top. Bude s tím jezdit převážně přítelkyně ( az teda sezenu své auto ) . Ted bude test na dovolenou kde pojedeme i s karavanem a octa bude plné naložena:) 1300kg je bohuzel málo. Zatim jsem koukal na tažná zařízení pouze v Auto Kelly tam jsem prave videl ze dělají i na 1600kg což je pro mne ideální. Jenze značky mi nic neříkají. Tak jestli nemáte někdo nějakou osobni zkušenost. Martine, skoda toho zatížení...

Odkaz ke komentáři

SVC je český výrobce, jeden z těch větších. Kvalita super, homologace a mají i montáž. Dělají se kousek od nás na Vysokově. Zkontaktuj je a oni ti určitě poradí http://www.svcnachod.cz/

Westfalii bych taky chtěl na octu, ale tam je cenovka kolem 7 tis. Kč, což je docela dost, zase tak často to nevyužiju.

A fakt mají tažný na 1600 kg http://www.svcnachod.cz/tazne_zarizeni/skoda/octavia-combi/1084/
Odkaz ke komentáři

Jako mají ale na čtrnáct dní dopředu plno. Tak doufám že tam najde někde místo. Bajonet 13- polová zásuvka ( dají se z ní nabíjet spotřebiče z té 7- polové ne )

Tedy: odnímatelné tažné s elektrikou pro zadní parkovací senzory s montáží a s tím že můžu rovnou na úřad 7999.- to mi přijde docela fér. Viděl jsem i ceny kolem 12 000.-

Co se týče octy tak vymenene uložení tlumičů, dotáhnout a ruční brzda, komplet kontrola všeho. Ještě bych rád stihnul EGR. Dnes jde Octa na lakování masky, kapoty, krytek ostřikovačů. Pokusíme se nějak rozlestit lak, navoskovat.

Jinak Teda parkovacky se mění fakt super...

post-51897-0-18602600-1464332642_thumb.jpg

post-51897-0-71326300-1464332664_thumb.jpg

post-51897-0-62290400-1464332942_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ciiima: děkuji snažím se musi být na dovolenou připravena.

Jinak tedy okta po laku. Nová maska, kapota, ostřikovače, rozleštěny lak.

Teď mě čeká ještě filtry. Pár fotek.

Začala mi nějak divně cvakat spojka jako když natahujete autíčko, nedokáži to popsat konkrétněji nahoru i dílů. Myslíte že to může být lozisko nebo je tam ještě něco? Zabírá normálně..

post-51897-0-57799600-1464813125_thumb.jpg

post-51897-0-78339400-1464813381_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chci do kastliku nejaky přehrávač/ čtěcku USB, SD máte někdo něco takového? Chci nechat originální radio kvuli ovládání na volantu.

Martine, děkuji za doporučení fakt spokojenost. Cenovka nakonec uplně jiná jelikož si myslel že mám Octavii II :) bohuzel na Octavii I se nedělá elektrika ktera vypne ty senzory při couvání.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hm, jo je to ponorka, rakvička, konzerva..... Má to mnoho názvů :) . Jo, má to stahovací podlahu, v roce 1975 to stavěli moji rodiče, takže je to už dědeček karavan, ale stále slouží a projel toho už celkem dost :palec: . Stále si říkám, že by to chtělo jej vylepšit v interiéru, ale stále není čas. Jednou za rok ho vytáhnu na týden a děcka jsou spokojené. Loni jsem s tím jel do Žamberka a po dálnici jsem to celkem hnal okolo 150km/hod i celou cestu a myslím že to sežralo něco okolo 6,5L/100Km, ale když s tím jedu normálně, tak okolo 5,5L/100km.

Trucovnu v karavanu ale nemám, protože je ustájen v garáži 5Km od mého bydliště.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...