alesssek Odesláno Květen 26, 2016 Sdílet Odesláno Květen 26, 2016 Zdravim, potrebuju poradit, jak klima kompresor koupit do octavie 2,rv 2009, 1,9tdi 77kw. Odesel a v servise mi chteji, dat original za 18000. Dival jsem se po internetu a daji se sehnat. Bohuzel tomu nerozumim a prosim Vas tedy o radu. Cetl jsem tady nekolik temat na tema klima apod, ale nenasel jsem to v nich (mozna jsem prehledl). Predem diky. Pasoval by tento? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5k0820803c-kompresor-klimatizace-hella-behr-20378.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest molnarym Odesláno Květen 27, 2016 Sdílet Odesláno Květen 27, 2016 Přesně ten jsem do stejného auta dával v sobotu, takže ano, pasuje tam. Chce to ale zjistit, proč starý odešel. Já měl stržený tisícihran v unašeči hřídele (Delphi...), jinak byl starý kompresor v pořádku, kdyby ale byl zadřený, je potřeba nechat udělat průplach systému, aby se do nového kompresoru nedostal kovový otěr a nezadřel se také. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 No jestli je to fakt kompresor Malo me to chladilo, skodovka, ze da kompresor, vyplach a jeste neco, zs cca 25 litru Pak to cestou do alp prestalo chladit, diagnostika po telefonu s rolbarem, popsal jsem mu co vidim a verdikt, KO ventil Pak to opravil za cca 3,5 tis bo tak nejak a chladi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.