Konny Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Zdravím všechny, nevíte kde je u 1.6/74kw ukostřen motor? Vím, že jeden kostřící bod je pod baterkou, ale ještě bych potřeboval vědět, kde je kostřící bod právě u tohoto motoru. Díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 z bodu pod baterkou to jde na šroub převodovky nad startérem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Super, díky, to jsem potřeboval vědět . Jinak ty jseš odborník přes elektro, když mi po zatížení hodně klesá napětí, může to být i tím špatným ukostřením? Když je teplo a pustím třeba jen klimu (bez světel) a rádio (zesilovač nemám), tak mi dobíjecí napětí spadne třeba na 13.5V, což je hodně málo a když přidám další spotřebiče, tak jde napětí ještě níž... Už mi to tak dělalo loni, přes zimu to bylo v pohodě (to se napětí pohybovalo pořád kolem 14V), ale teď jak začalo být zase teplo, tak to napětí zase pádá. Pokud by byl špatnej altík, tak by blbnul i v zimě, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 pokud ti to takto moc padá, tak vše ukazuje na regulátor (pokud máš čisté kostry a plusy), s teplotou se mění odpor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Díky, no pokud nepomůže očištění té kostry, tak je to jasný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.