kugler Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 Zdravím. Nutné potřebuji radu. Zavřel jsem kufr a roztapim se mi žárovka na palubovce. Nesviti ani spz ani 3ti brzdove. Bohužel mám jet na 4ty aktivně relaxační pobyt ale s takovou nikam nepojedeme. Neví někdo řadu? Váša bohužel nemá čas. Až po 20. V České sloupku kontakty pro stříkaly a nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Zkus se mrknou do průchodky pátých dveří jestli nejsou polámané kabely,pak ještě mrkni na ukostreni těchto svetel Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Červen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Díval sem se a nic. Vše jak má byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Červen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Jinak pokud víš kde je ukostřeni byl by jedině rád. Pokud je ukostření pod světlem tak tam to je a není prerušenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Spraveno. Prosím smazat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Tak co to bylo ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Kabeláž:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Jsem to říkal :-P Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kugler Odesláno Červen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Jojo :) jsem koupil kabeláž,třetí brzdové a motorek sterače za dobrou cenu tak jsem to vše vyměnil naráz:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.