Petan.VUT Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Zdravím, zhruba jednou za týden se mi stává, jak teplý, tak aji za studena, že bez přidání plynu nenaskočí. Jinak chytá a žhaví normálně. Přemýšlel jsem, jestli to nemůže být nějaké relé, co dává impuls při startu čerpadlu nebo neví někdo, co by to mohlo dělat?? díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Fakt nikdo nic netuší...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Indi666 Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Co diagnostika, nic nepíše? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Diagnostika nic nepíše. Ale ted jak sem měl vydělanej EGR a čstil to i s tou klapkou, tak mně to ted nedělá....tak nevím, jestli je to náhoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lukass Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 Mohol to byt EGR lebo aj mne to robilo ze mi ostala ta klapla zaseknuta dole a musel som ju rucne vytiahnut inak som nenastartoval Potom som EGR vycistil a je po probleme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel666 Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Je to asi vstřikovací čerpadlo,mněl jsem to taký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 muze to byt but tim cerpadlem a nebo taky staci seridit predvstrik stavalo se mi ze studeny naskocilo po chvilce ale teply vubec a obcas i to co pises... odkud si? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 No předvstřik mám chvilku dělanej. Ale ted to najednou přestalo dělat, od té doby, jak sem čistil a zaslepil egr, tak nevím, jestli je to tím. Jsem kousek od Brna směr Kuřim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 mrkni na tu zhášecí klapku to by mohl být kámen úrazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 Na nu sem se díval a zdá se to být dobrá. Kdyby třeba byla prasklá podtlaková hadička k té klapce nebo k egr, tak to by mohlo zlobit všechno ne? Když je to všechno pod podtlakem a aji turbo co?? nebo to má zvlášt? nějak moc sem to právě nezkoumal ještě. Mně teda ted jako nic nezlobí ji....tuk tuk radši. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.