sotepe Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Zdravím mám škoda octavia 1.6 55kW glx, benzin + plyn. Mám takový problém, že při jízdě mi přestane do motoru jít palivo většinou při 40km/h a 80km/h. Rychlost klesá a po pár metrech začne škubat a znova spomaluje. Během následujících 14 dní cca jsem tento problém vyřešil zastavením a znovu nastartováním, ale dnes mi to udělalo asi 10x a to jak na plyn tak i na benzín. Diagnostika neukázala nic. Předem děkuji za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Ahoj, jestli ti to dělá na benzín i na plyn tak to nebude dodávkou paliva (leda že by byla v hájí ŘJ motoru). Spíš bych se zaměřil na rozdělovač a VN trafo. Obzvlástě když na diag nic není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sotepe Odesláno Červen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 OK díky, zkusím vyřešit, nevěděl jak to pojmenovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest somtvor Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 zaujimave ze diagnostika na to nic. Takze to privod paliva nebude urcite... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sotepe Odesláno Červenec 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Zdravím, VN trafo je vyměněné, ale dělá mi to stále vypozoroval jsem, že nejčastěji při prudké snížení rychlosti třeba z 90km/h na 60km/h a znovu když chci přidat dostanu se na 80km/h a opět se to chová stejně ve městě při nižší rychlosti to samé. Že by rozdělovač nebo kabely? Předem děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Jak jsou na tom svíčky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
komener Odesláno Červenec 25, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Myslis ze by problem mohol byt vo svieckach? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Mohly by. Taky by to mohl dělat hallův snímač, ale to by zlobilo víc si myslim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tulak Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 hallov snimac sa vacsinou prejavuje tak, ze auto pri nizkych otackach nema vykon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sotepe Odesláno Červenec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Svicky byly meneny v dubnu ci kvetnu nevzpominam si, ale urcite byly meneny. Ja uz nevim no nekdy to udela nekdy ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.