Hurikan Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Zdravim všechny, po dlouhém hledání jsem narazil přesně na to co jsem chtěl a stal se majitelem O II FL Combi v bílé barvě(na barvě nezáleželo) 1.4TSI ve Sport packetu a s origo Sunsetem. Auto kupované v čr jeden majitel,garážované, plná servisní historie ze škodovky, sice najeto 230tis, ale auto vypadá jak nové, Až se k tomu dostanu tak nahodím nějaké foto. Sem již objednán do servisu na kontrolu rozvodu - ty sice byly dělané ale při 120tis.. tak nechci nechat nic náhodě. Co mne tedy velice překvapilo,že je původní spojka,turbo i vše ostatní mimo brzd samozřejmě. Má tu někdo podobný nájezd km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Mam najeto 211tkm. Spojka původní, ale trochu už vibruje, takže až bude čas tak repas. Jinak turbína také původní :) Jen mam 2.0 TDi, ale každopádně spokojenost na 16 letou dámu :)) Přeju hodně šťastných kilaků :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.