Přejít na obsah

Neustále bežíci sahary při nastartovaném motoru

Doporučené příspěvky

Zdravím , mám vuz škoda octavia 1 combi tour,75 kw,rv .2007.Mám dotaz ohledně neustále bežících ventilátoru při nastartovaném motoru,termostat se zdá že je ok,teplota se dostane na 90 během cca 5 km a drží tak neustále,jen ty sahary pořád beží,když vypnu motor ta vypnou taky,čidlo teploty chladící kapaliny jsem menil (zelené čidlo) a bez výsledku. Tohle ukazuje vag : 17701 - Termostat pro chlaz. motoru rizene ulozenymi charak. (F265) Zkrat na plus

P1293 - 35-00 - -
Odkaz ke komentáři

staci trocha googlit a nasiel som to aj za teba....

nestaci ti vymenit cidlo chladiacej...treba ti vymenit cidlo pri termostate riadenia chladenia ,,ved ti to pise aj ta chyba...

Ked si pozries fotku dielu 06A 121 111 jasne uvidis, ze tam su dva cidla, zelene na teplotu a cierne(moze byt aj modre?) na riadenie termostatu...

Tam to mas hned na prvej foto ..

http://www.skoda-diely.sk/eshop/06a121111-termostat-kompletny-1-6-75kw.html

A neviem,ci sa da zohnat len to cidlo samotne ,podla mna treba celu tu bocnu cast na sruby, co sa vola hrdlo termostatu a tam je to aj s tym cidlom....

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Zdravím , mám vuz škoda octavia 1 combi ,75 kw,rv .2003.Mám dotaz ohledně neustále bežících ventilátorů,při nastartovaném motoru.Jen když zapnu klimatronic,tak se oba točí i při nula celsia a u obyč, novější octavie se švagrovi netočí ani 1 vrtule.Mám tam vadu ? VAG mě nic nekazuje.

(Před 30 dny vyměnil jsem celou ulomenou packu co drží termostat i termostat a u něj 2 čidla jak zde popisujete-hlavní závada byla neukazovala teplota,tak 1 čidlo výměna.Pak se kdykoliv přes noc zaply vrtule a vybily baterku,po vým. hrdla přestalo).Mám tam ještě vadu ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...