Guest houmik Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 jaaa? Neeeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jsi si opravdu jistý??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 ja jsem si NAPROSTO jisty chapu, ze to tady par lidi nedokaze prenest pres srdce a ze je zavist hnusna vec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 ja jsem si NAPROSTO jisty ;) chapu, ze to tady par lidi nedokaze prenest pres srdce a ze je zavist hnusna vec :P JJ rozumím ti taky mám své km jistý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jses si jisty? Ja jsem si mozna jisty na ty moje km ale clovek nigdy nemuze byt na 100% jisty gdyz u toho nebyl, mam overene servisy a km v skoda servisu (a nejen skoda ale i druhych) a treba celkovej stav auta pri koupi odpovidal ujetym km ale stejne to nemusy znamenat ze to neni stocene od treba 300tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jses si jisty? Ja jsem si mozna jisty na ty moje km ale clovek nigdy nemuze byt na 100% jisty gdyz u toho nebyl, mam overene servisy a km v skoda servisu (a nejen skoda ale i druhych) a treba celkovej stav auta pri koupi odpovidal ujetym km ale stejne to nemusy znamenat ze to neni stocene od treba 300tisic Mám to jistý to auto znám od začátku i majitele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 To byla takova srandovni provokace. Neboj ja Ty verim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 To byla takova srandovni provokace. Neboj ja Ty verim No proto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.