David tyna Odesláno Červenec 5, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2016 Ahoj mám dotaz jestli mi někdo dokáže poradit. Mám novou octavii 3. Když pustim klimatizaci na plno,tak sice fouká studeně,ale fouká jako kdybych to měl zapnuté na dvojku (ze 6),takže to fouká velmi málo. Nevíte čím by to mohlo být? Moc děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Jak rozumět tomu "když pustím klimatizaci naplno"?... myslíš nejnižší teplotu, nebo naopak regulaci ventilátoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David tyna Odesláno Červenec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Sorry za špatné vyjádření. Regulaci ventilátoru jsem měl na mysli. Ale už to mám. Bylo to kabinovym filtrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
staga86 Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Mam ten samy problem. Jsk jsi to vyresil? Nekdy fouka jsk ma a vetsinou cca po pul hodine jizdy vetraky huci na maximum, ale line se jen vanek, jak kdyby jely na uroven 2. Proste kdyz zapnu na plny vykon, zvuk se zmeni, ale intenzita foukani ne. Jak kdyby byly privreny klapky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David tyna Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Ahoj,hele u mě to bylo filtrem..kterej je za kastlikem u spolujezdce. Když jsem vyndal filtr a zapnul větráky na plno,tak to byl obrovský rozdíl,když jsem filtr vrátil a zase zapnul na maximum,tak to foukalo opět jen trochu. Ahoj,hele u mě to bylo filtrem..kterej je za kastlikem u spolujezdce. Když jsem vyndal filtr a zapnul větráky na plno,tak to byl obrovský rozdíl,když jsem filtr vrátil a zase zapnul na maximum,tak to foukalo opět jen trochu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
staga86 Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Chapu, tam to bylo dane. Ale u me to bude podle me elektronika, jelikoz nekdy fouka jak ma a nekdy ne, stav neni staly. Ale diky za tip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 @ Staga: pokud jezdíš s nastavením "AUTO", pak se mění intenzita samovolně podle informací z čidla teploty vzduchu v kabině. Abys měl trošku přehled, tak doporučuju dokódovat rozsvícení intenzity větráku v režimu AUTO. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
staga86 Odesláno Červenec 9, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2016 Tomu rozumim, samozrejme to delala problemy i v manualnim rezimu, kdy je intenzita foukani nastavena na maximum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kom72 Odesláno Září 8, 2017 Sdílet Odesláno Září 8, 2017 @ Staga: pokud jezdíš s nastavením "AUTO", pak se mění intenzita samovolně podle informací z čidla teploty vzduchu v kabině. Abys měl trošku přehled, tak doporučuju dokódovat rozsvícení intenzity větráku v režimu AUTO. ;) Ahoj, to dokodovani asi musí udělat v servise, není to nějakým nastavením v menu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 11, 2017 Sdílet Odesláno Září 11, 2017 dokódovat může servis, anebo kdokoliv kdo tomu rozumí i z tohoto fóra. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.