MasterMr Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 nedávno jsem se vrtal v zámku zadních levých dveří. Od té doby nejde stahovat okno, ale jen když jsou dveře zavřené, když jsou otevřené všechno šlape. Neví někdo, co jsem podělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Urcite mas prelamany draty v pruchodce dveri, takze kabelaz vytahni ze dveri, prohlidni (promer), oprav a bude ti to zase fungovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MasterMr Odesláno Červenec 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 kabely to nejsou, funguje to jen když dveře nejsou zacvaklý v zámku a když jsou zavřený a mačkám na čudel, ozývá se ze dveří lehké cvakání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest majol Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 mal si dvere cele rozobrate? treba to pozriet do nitky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MasterMr Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 akorát jsem vymontoval zámek a pak ho zase vrátil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.