Přejít na obsah

nestartuje na poprvé

Floppik

Doporučené příspěvky

Zdravím mám menší problém , mám octavii 2 1.6 fsi 85kw .

Včera jsem nechtěně zavadil o volant při vypnutém motoru , ale toho jsem si nevšim , tak strím klíček do zapalování chci nastartovat a nic zkouším to dál a pak mi vypla úplně palubovka a vše se resetovalo čas atd. Tak jsem vystoupil z auta , zamkl auto a pak znovu zkusím nastartovat a ono to naskočilo . No tak jsem si říkal OK . Dneska ráno jdu k autu a ten samý problém , ale o volant jsem nezavadil , tak jsem akorát otevřel dveře a zavřel a zase mi palubovka naskočila a nastartoval. Jo a ještě i vždy svítí kontrolka volantu oranžově asi tak 200 m a pak zhasne. ....

Odkaz ke komentáři

Sry že jsem to dal do vlákna octavie 3 , když tak to hodte do vlákna octavie 2 díky

Zdravím mám menší problém , mám octavii 2 1.6 fsi 85kw .

Včera jsem nechtěně zavadil o volant při vypnutém motoru , ale toho jsem si nevšim , tak strím klíček do zapalování chci nastartovat a nic zkouším to dál a pak mi vypla úplně palubovka a vše se resetovalo čas atd. Tak jsem vystoupil z auta , zamkl auto a pak znovu zkusím nastartovat a ono to naskočilo . No tak jsem si říkal OK . Dneska ráno jdu k autu a ten samý problém , ale o volant jsem nezavadil , tak jsem akorát otevřel dveře a zavřel a zase mi palubovka naskočila a nastartoval. Jo a ještě i vždy svítí kontrolka volantu oranžově asi tak 200 m a pak zhasne. ....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...