Floppik Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Zdravím mám menší problém , mám octavii 2 1.6 fsi 85kw . Včera jsem nechtěně zavadil o volant při vypnutém motoru , ale toho jsem si nevšim , tak strím klíček do zapalování chci nastartovat a nic zkouším to dál a pak mi vypla úplně palubovka a vše se resetovalo čas atd. Tak jsem vystoupil z auta , zamkl auto a pak znovu zkusím nastartovat a ono to naskočilo . No tak jsem si říkal OK . Dneska ráno jdu k autu a ten samý problém , ale o volant jsem nezavadil , tak jsem akorát otevřel dveře a zavřel a zase mi palubovka naskočila a nastartoval. Jo a ještě i vždy svítí kontrolka volantu oranžově asi tak 200 m a pak zhasne. .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Floppik Odesláno Červenec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Sry že jsem to dal do vlákna octavie 3 , když tak to hodte do vlákna octavie 2 díky Zdravím mám menší problém , mám octavii 2 1.6 fsi 85kw . Včera jsem nechtěně zavadil o volant při vypnutém motoru , ale toho jsem si nevšim , tak strím klíček do zapalování chci nastartovat a nic zkouším to dál a pak mi vypla úplně palubovka a vše se resetovalo čas atd. Tak jsem vystoupil z auta , zamkl auto a pak znovu zkusím nastartovat a ono to naskočilo . No tak jsem si říkal OK . Dneska ráno jdu k autu a ten samý problém , ale o volant jsem nezavadil , tak jsem akorát otevřel dveře a zavřel a zase mi palubovka naskočila a nastartoval. Jo a ještě i vždy svítí kontrolka volantu oranžově asi tak 200 m a pak zhasne. .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.