Floppik Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Zdravím blbne mi startování auta , jednou jsem zavadil o volant při vypnutém motoru tak se zasekl. Ale toho jsem si nevšiml že je zasekly a chtěl jsem startnout a při tom se vypl palubní počítač a restartoval se čas atd a pořád to nešlo startnout. Tak jsem vylezl z auta zamkl a odemkl auto a pak to naskočilo , ale asi 200m mi svítitla kontrolka volantu oranžově . No dneska ráno zase to samé , ale nezavadil jsem už o volant , tak jsem otevřel a zavřel dveře pak znovu startnul a kontrolka volantu zase 200 m a v hodě. Nikdy nestartne na poprvé prosím pomoc. Mám 1.6 fsi 85 kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
geckoslov Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 ta kontrolka je posilovac riadenia, cize bolo by fajn to dat na diagnostiku co to vyhodi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HonzaS Odesláno Duben 20, 2022 Sdílet Odesláno Duben 20, 2022 Startujete klíčkem nebo tlačítkem? Pokud tlačítkem, senzor ve dveřích a v sedačce kontroluje, zda v autě někdo sedí. Pokud je vadná elektronika, může se při delším sezení v autě bez nastartování to startování bloknout. Otevření a zavření dveří může ten stav resetovat do nuly a umožnit start. Viděl bych to opravdu na chybu v elektronice (možná i v těch spínačích). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.