Olomoučák Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Zdar,tak před týdnem jsem byl na pra.prohlídce a vyměnách oleje...,ale dnes jsem zjistil,že klasický zvuk turba není takový jaký ma byt nebo jen občas...a když vyřadím a prošlapnu to a dám nohu z plynu tak v motoru blbě zarachodí,mám z toho docela vítr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobec oct Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Nechcem strašiť, ale turbo bude v háji, presnejšie uloženie lopatiek. Riešil som presne ten istý problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Tak jsme na tom doumali a zkoušeli...tak turbo by mělo byt o.k.ale někde je falešný vzduch který se byje s turbem...snad uvidíme za pár dnů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Podívej se na EGR ventil nemáš ho špinavej od oleje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Podívej se na EGR ventil nemáš ho špinavej od oleje? To má na něco vliv? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Take by mne zajimalo co muze posrat ten EGR? Jestly je zaspinen nevym ale kolem nej - na te hadice co jde k pravem blatniku (a hlavne cela pulka motoru ktera je na strane EGR-ka) je kompletne zaspinena od oleje. Od motoru to neni ale od toho EGR. Poseru neco s tim pokud to necham tak, nebo je uz zase treba cisteni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Jj a velkej na boku jsou z každé strany takové dírky a když je ten ventil špatný tak ti to tam tudy nasává vzduch a potom vzniká takovej zvláštní zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Tady je foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Zdar,tak před týdnem jsem byl na pra.prohlídce a vyměnách oleje...,ale dnes jsem zjistil,že klasický zvuk turba není takový jaký ma byt nebo jen občas...a když vyřadím a prošlapnu to a dám nohu z plynu tak v motoru blbě zarachodí,mám z toho docela vítr ;) Proč Olomoučák když jsi z plzeňska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Nejsi sám kdo se mě na to ptá proč Olomoučák když jsem z Plzeňska,přítelkyně mě sem zatahla tak jak se to stává a přišel jsem hádej od kuď .-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 No jo vždyť ten svět je tak malej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.