Přejít na obsah

OII 1,6mpi Combi - Kroucení předních kotoučů

Guest Milis

Doporučené příspěvky

Ahoj,

na své octavii combi II, r.v.2005 1,6mpi řeším problém s kopajícími kotouči. Auto doveženo z Německa, byly zkroucené kotouče (říkal jsem si ok, déle stála). Vyměnil jsem kotouče + desky za druhovýrobu ATE a po roce a cca 6.000km kopaly znovu. Následovala výměna za kotouče ferodo a po cca roce a dalších 6.000km stejný výsledek. Dočetl jsem se o spoustě problémů s OI, ale o OII moc zmínek není. Řešil jste někdo obdobný problém na OII? Jsem rozhodnut příště koupit originál prvovýrobu, ale přeci jen bych nejdříve rád vyřešil příčinu kroucení. S autem jezdí převážně manželka, takže žádné ostré brzdění apod.

Předem díky za jakékoliv info.

Odkaz ke komentáři

stále více se mi potvrzuje, že problém je v samotné těhlici, res integrovaném držáku třmenu, ale hlavně v rozdílu těhlic na 4šrou a 3šrou ložisko, zatím jsem se s touto vadou nesetkal na 3šroubu, vždy jen 4šroub.... čas ukáže, OII jsou teď ve věku, kdy podobné závady budou přibývat

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Díky všem za info. Teď jsem to měl u známého servisáka a říkal, že na přední nápravě nic špatně nevypadá. Dnes to jde na technickou, tak uvidíme, co ta přední náprava, jestli se tam něco neprojeví. Pokud se mi podaří odhalit příčínu, dám vědět.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...