Kais Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Vadi mi nastaveni automatického svícení na mém autě. Automatika by se mi libila, ale az po startu a ne tak jak to funguje ted. Zapnu klicek, xenony se rozsviti, otocim klickem do polohy startu, xenony zhasnou a pote se zase rozsviti. Prijde mi to divny. Prece jen opotrebeni vybojek vyjde draz nez opotrebeni klasickych halogenu. Naprogramovani na Severni Ameriku se mi taky nelibi a na mlhovky taky zatim nechci. Je mozne to udelat tak, aby se ta svetla rozsvitila az kdyz motor bezi?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Tak to bohuzel nelze. Ale jak pises ze pri starovani motoru xenony zhasnou...to myslim teda ze se nestava. Akorat dojde k regulaci-sklopeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Doli: ale hej, tiež už som sa s tým u pár áut stretol, ale prečo to je to neviem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Fakt jo? To je zajimave, ale co by to mohlo zpusobit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 neviem, zdá sa že častejšie to robia autá s xenónmi bez stmievacieho senzora, ale nieje to pravidlom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kais Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Ja mam svetelny senzor. Zapnu klicek, svetla se reguluji, zastartuju a znovu se reguluji. Nesouvisi to s odlehcovacim kontaktem, to ze zhasinaji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 A mas to vsechno original z vyroby, jo? Zkus natocit na video ten proces pri startu. Mozna by nam poradil rolbar, jestli uz se s tim nesetkal, ten v takovych vecech ma prehled. Mozna by bylo dobry se podivat na kodovani, jestli tam neni nejaka chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kais Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jj vse je original. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Tak u mne se xenony pri zapnuti klicku rozsviti, drzi pri nastartovani, reguluji se az po nastartovani. Taky mam svetelny senzor, prepinac v poloze auto. Jen u mne nesviti xeny jako denni sviceni, pac mam FL.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ja mam svetelny senzor. Zapnu klicek, svetla se reguluji, zastartuju a znovu se reguluji. Nesouvisi to s odlehcovacim kontaktem, to ze zhasinaji? Taky si myslím, že to je kvůli snížení zátěže při startování, navigace taky přestane hrát, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Zas mne se svetla pri startovani nezhasinaji.. Muze hrat roli velikost baterky? Kdyz by byla "mala" baterka, tak se vypinaji kvuli odlehceni, a kdyz je vetsi baterka tak se nezhasinaji? I kdyz to uz zni docela komplikovane.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kais Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 S baterkou to souviset nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Tak me se taky nezhasinaji. Zasunu klicek, pootocim do polohy ON a zapnou se xena a behem startovani sviti, ale nezhasnou a pak se az sklopi(mrknou)... podle me by to takhle melo byt z fabriky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Mne taky behem starovani sviti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 mne xenony zhasinaju pri startovani - az doteraz som si myslel ze je to normalne, robila mi to aj predchadzajuca OII MR2005... Prisiel uz niekto na to co je dovod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hrutek Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Mne xenony nezhasínají. Po otočení klíčkem se rozsvítí, při starování svítí, regulují se až po nastartování. Mám je dodělávané, svět. senzor nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 mne sviti ledky a kdyz je vecer,tak pri startovani xena sviti .......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 mě taky svítí i při startování...po nastartování si zaregulujou....mám světelný čidlo, vše automat. To zhasínání mě napadá jediný...aku má velkej vnitřní odpor a při startu spadne napětí - ochrany startérů odpojí xenony, aby nedošlo k proudovému přetížení elektroniky....jak známo...při nižším napětí je k udržení stejného výkonu potřeba většího proudu....ale možná je to jen planá a blbá hypotéza.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 No nevím, nejsem elektrikář, ale myslím, že se všechny "blbosti" požírající napětí při startování odpojí, aby šlo max. na startování, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Buksier Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Mam Octavii I Laurina s xenony, mam automaticke rozsviceni svetel. Taky kdyz otocim klicem se mi roznou a kdyz nastartuji zhasnou a zase se rozsviti. Pekne me to stve,protoze se tak nici vybojky. Prisel na to nekdo cim to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 to si v zlej sekcii, tu sa hovori o OII a ta ma inu elektriku ako OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.