Guest Zipak22 Odesláno Červenec 28, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2016 Ahoj chci se zeptat přestali mi svítit zadní a přední pozicky a ne písma to při vyndani klice. Mam automatické zapnutí světel a ted nic na pojistky vedle dveří jsem Koukal a vsechny jsou Ok. Dik za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červenec 29, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2016 "a ne písma"? Je možný že se podělalo něco v ovládači světel nebo v tom automatu na zapínání světel. Vyndal bych to udělátko a zkusil bez něj. Pokud se nerozsvítí ani bez něj, tak asi odešel ovladač nebo relé na zapínání světel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 asi myslel "a nepipa to" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 To hodně vysvětluje. Mě taky nepípají, budíky (ve kterejch ten pípák je) tak pípají, jen je asi v háji někde kontakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Zipak22 Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 tak to bylo propalene relé automatického svícení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Srpen 25, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 nebudem zakladat novy topic..dnes ked som po jazde zastavil,vyspupil z auta,motor bezal,pozrel som sa na svetla a svietili len jednotky,tj obrysove vpredu.. o polhodinu som sa k autu vratil,nastartujem a uz svietili stretavacie mam nastavene na automatiku uz predtym som si vsimol,ze na mna zo 2x oprotiiduce auta pocas dna blikli netusite co to je ? to auto si robi co chce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Zipak22 Odesláno Srpen 26, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2016 Me elektrikář propajel relé na automatické svícení a vse funguje jak ma. Prý to odchází docela často. Origo relé stojí 1200,- ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Srpen 26, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2016 ked ma zastavia policajti,asi im to nevysvelim co ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.