inhibit Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Asi se tu určitě najde pár lidí, kteří dodatečně dávali RS křídlo, chci se zeptat jestli je lepší ho přišroubovat nebo ho jen nalepit a jestli je v tom nějaká záludnost kdybych ho chtěl přišroubovat. Díky za nějaký info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Su taki, co ho srobuju aj lepia, staci ho ale nalepit. Origo lep drzi ako divy. Srobovane treba minimalne popri sroboch oblepit, aby to nehrdzavelo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 to je škoda vrtat do 5. dveří bohatě stačí přilepit, nejlépe Terosanem - lepidlo na sklo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Já jen šrouboval a zatím bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 třeba OII RS má křídlo šroubovaný a lepený, nebo spíš to je takovej něco jako silikon, protože když jsme ho sundavali tak to šlo lehce dolu, nejvíc to drží ty šroubky :D ale tam už je v pátých dveřích příprava a akorát se tam dodělá to křídlo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 nj, příprava tam je ale jen u RS, pochybuju, že obyč. OII má v kufrových dveřích díry pro šroubky na křídlo :lool: proto mi přijde lepší to přilepit, terosanem to drží jako klíště :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 no jasný, jen RS má přípravu a co znám kluky z práce tak si to tam dycky oměřili a radši to ještě šroubovali;) ale zase kamarád měl na svoji OI taky křídlo, už nevim co to bylo zač, ale měl ho jenom lepený a drželo jak čert .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ved to, lepene samotne drzi ako dive. Kamarat mal na nejakej toyote ci com kridlo lepene a tak drzalo, ze mu raz pri ostrejsej jazde sklo prasklo a kridlo nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 právě, stříška na FRS se taky jen lepí Terosanem a drží to! já to nemoh za boha sundat dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan II Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Já jen šrouboval a zatím bez problémů. Nesouhlasím! Co až ti pod křídlo řádně zateče a ta vyvrtaná díra v kapotě začne taktéž řádně rezavět? Vždy se křídlo musí podlepit. A vůbec, stačí jen zvolit kvalitní lepidlo a vrtat se vůbec nemusí. Měj jsem dvě lepený křídla na Felině a nikdo by je bez zlomení nesundal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Jasný, lepit to ale stejně nebudu, jen to zamažu silikonem. Ale i když to přišroubuješ i zalepíš, tak to stejně musí zatřít i zespoda, takže nakonec šroubování s lepením je taky málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
inhibit Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 No myslím, že mám zcela jasno, bude se lepit. Vrtání mě stejně přišlo takový drastický. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 já ho mám jen lepené a myslím,že kdybych ho chtěl utrhnout,tak ho spíš zlomím než utrhnu v místě lepení mám to lepené PUR tmelem kupovaným u ww.ellri.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Já jsem si to nechal udělat v servise škoda a je jen nalepeno . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.