losky Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 Ahoj, doporučíte nějaké clony na liftbacka? Origo Škoda jsou dost drahý, tak třeba X-shades nebo ty Privacy Shades? Chci teda včetně zadního skla v jednom kuse. Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 1, 2016 Sdílet Odesláno Září 1, 2016 Mám X-shades už hezkých pár let a maximální spokojenost, cenovka byla kdysi 1000 Kč za obě zadní okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Září 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2016 Já právě chci na tři skla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Tak to budeš muset pohledat kdo dělá i to zadní okno. Na druhou stranu, přes tu síťovinu není moc vidět, takže to zase nebude tak moc praktické. To dej raději fólie na okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 mám síťovinu na všech zadních oknech a vidět je v pohodě .. lepší jak celé folie .. fotky mám v tématu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Září 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2016 S výhledem bych to tak tragicky neviděl. Fólie dávat na auto nemůžu, tak to chci řešit tímto způsobem. Viděl jsem i sítě, které špatně doléhaly nebo byly kratší, tak jsem doufal, že zde někdo bude mít zkušenosti s konkrétní značkou na O3. Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 já mám ty přesné Pilot ... z OB autodíly ... http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-sedan-presne-protislunecni-clony-do-auta-3-kusy-5963cz2366/ http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-combi-presne-protislunecni-clony-do-auta-5-kusu-5879cz2366/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Září 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2016 OK, dávám si je do záložky. Mají koukám i na combi, což je super, protože ještě nevím, zda půjdu do liftu či combi. Díky moc;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinger Odesláno Červen 15, 2017 Sdílet Odesláno Červen 15, 2017 Objednal som si privacyshades z carshades.com. Pridu buduci tyzden ak ma niekto zaujem o foto atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinger Odesláno Listopad 14, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2017 Len dodam, ze nahodene ich mam stale. Na deti nepali vzadu slnko, podvecer v lete viem otvorit okna vzadu a hmyz sa len pozera na auto pekne z vonku. Teraz na zimu som dal dole clony zo zadneho okna, na bokoch som este nechal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Listopad 14, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2017 ja je mam porad:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.