RedDevilCZ Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Kluci dotaz. 2.0 tdi kod bkd. Vynechava turbo. Z niceho nic. Poprve pomohlo odpojit a zapojit vahu vzduchu. Pak dalsich 400km najeto po kouskach klid. Ted zase z niceho nic blbne. Nevypadne uplne ale na sekundu zatahne pak zase zdechne. Proste vubec nezabere, mam plny plyn, nic, najednou na pul sec zabere a zase vapdane. Udelalo me to kdyz jsem jel do prace na odpoledni, kdyz jsem jel domu tak zasev pohode. Cestou do prace nepomohlo motor chcipnout ani odpojit vahu. Po praci jsem jen nastartoval a jel... Nejakej napad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Skusil by som podtlakovou bankou ktora ovlada regulaciu... mal som podobne problemy... sice na 1.9 ale chovalo sa to podobne... s tym ze ma uz aj dost casto hadzalo do nudzakov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Prvne bych udelal diag a kontrolu hodnot Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Září 2, 2016 Sdílet Odesláno Září 2, 2016 To uz beriem ako samozrejmost ze si to na uplnom zaciatku zdiagnostikovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Září 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2016 Na diagnostiku jdu zitra, tak uvidime co to vypise. Chova se to strasne divne, nezabira, preradim a najednou zabira, uberu a uz zase nezabere, no uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Září 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2016 Tak na diagnostice byly chyby na zhavici svicky, ty jsou asi dve v haji a vaha vzduchu, ale to rikal ze jsem to mohl udelat tim ze jsem ji odpojoval. Mezi tim se mi rozsivitila kontrolka motoru a pise emise do dilny. Chyby vymazal a pojedu tam zitra znova, protoze zase netahne a opet se objevila chyba emise... Ale jeden poznatek, kdyz je venku chladno auto jede normalne, jak se udela teplo a dusno auto se dusi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Září 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Nikoho nic nenapada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Napadá mě, že se stím zastav lolík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Září 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Kdz ja to k tome mam docela daleko, ale mozna to tak dopadne, ja nikoho jinyho kloudnyho neznam, krome toho mojeho znamyho co se mu do toho nechce. Tebe napada neco konkretniho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Září 9, 2016 Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Ne.. Proto jsem psal, aby jsi se zastavil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Září 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Dobre, kdyz nic nevymyslim zavolam. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Září 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2016 Jeste jeden poznatek jsem zjistil, zda se ze kdz je chladno a auto jede tak jak ma je mensi spotreba na volnobeh 0.5l, kdyz nejede je to 0.9l... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Tak jsem mel auto u auto elektrikare, smazal chyby s autem jezdil a na nic neprisel, prej se vsechno chova normalne. Je chladno tak to jezdi.... ale me stejne prijde ze to zabira divne mezi cca 1000 -1200 otacek se tomu nechce, kolem 2000 to zabere hodne a pak zase kolem 2500 trochu zvadne.A prijde mi ze proste kolisa spotreba. Jendou to na volnobeh ukazuje 0.5l, nekdy 0.7-0.9l :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Říjen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2016 Tak zavadu jsem prozatim nevyresil, nenasel jsem nikoho kdo by vedel o cem je rec a nekam to davat na slepo se me nechce. Ale jak je chladno tak auto jezdi jako by mu nikdy nic nebylo a i klesla spotreba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.