kingbacker Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Ahoj, měl bych prosbu. Včera jsem nedobrzdil a vzal přede mnou stojící auto na kouli. Kolize byla v cca v 5 km/h, takže pán to nikterak řešit nechtěl. No ale na autě jsem si nalevo od registračky prolomil nárazník, snad v průměru 5cm díra, kousek chyb(zítra event. vyfotím, teď jsem v práci). Proto se ptám, jaký způsob opravy by byl nejlepší. A taky, kdo by to udělal nějak v dosahu(Jilemnice). Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingbacker Odesláno Září 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Obrázek pro ilustraci....děkuji předem za jakékoliv info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingbacker Odesláno Září 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2016 Zdar, po dnešním zevrubnějším ohledání jsem zjistil, že chybí naprosté minimum částí. Má smysl zkoušet to nahřát a rovnat? Pak by to stačilo event. jen přestříknout..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 1, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 Nahřát a srovnat to určitě půjde, ale bude se ten nárazním muset sundat. Zrovna včera jsem něco podobného dělal rodičům na Berlingu. Jen pozor při tom vytahování, ať to není přetažené, lepší drobný důlek, který veme kyt, bouli ven nic nezatáhne. Já to musel dělat na dvakrát, stáhnout to, to co jsem opravoval je kulaté a na poprvé jsem to neodhadnul. H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingbacker Odesláno Říjen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 Díky za info, ž to půjde zase na prohlídku, tak se chlapů poptám, co si o tom myslí, jestli by měli možnost to nějak vyspravit. Já sám se do toho vrtat nebudu, ještě bych to zprasil víc než to je :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Říjen 6, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2016 kvitujem to ze sa do toho nejdes pustat sam ;) ja by som tiez dal radsej od toho ruky prec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.