pavel2907 Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 dobry den ,chci se zeptat na problem jedu rano do prace a po 5km mam teplotu na 90C. a voda tece pres expanz. nadobku ven a po urcite dobe zahlasi ze neni voda co muze byt za problem??Octavia II 1.9tdi 04 dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krkovička Odesláno Září 10, 2016 Sdílet Odesláno Září 10, 2016 Jasně, že se zahřeje tak rychle, když nechladíš... 1) skus kapalinu dolít , jestli znovu zmizí, tak 2) 2)bude někde rozpojen obvod chladící kapaliny. Skus na stoupnout na nějakej beton, karton,... doplň kapalinu, nastartuj a skus přijít na to, odkud to kape/teče. , jestli i přesto ubyde, tak to může v tom nejhorším případě být 3) 3) mizí skrze hlavu -> nětěsnost, či prasklá hlava. Určitě bych sledoval barvu kouře, víčko může být špatné, ale to propustí velmi málo.... tady jsou taky nějaký rady http://www.tipcars.com/magazin-skoda-octavia-19-tdi-resime-unik-chladici-kapaliny-5421.html hodně štěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2907 Odesláno Září 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2016 Jasně, že se zahřeje tak rychle, když nechladíš... 1) skus kapalinu dolít , jestli znovu zmizí, tak 2) 2)bude někde rozpojen obvod chladící kapaliny. Skus na stoupnout na nějakej beton, karton,... doplň kapalinu, nastartuj a skus přijít na to, odkud to kape/teče. , jestli i přesto ubyde, tak to může v tom nejhorším případě být 3) 3) mizí skrze hlavu -> nětěsnost, či prasklá hlava. Určitě bych sledoval barvu kouře, víčko může být špatné, ale to propustí velmi málo.... tady jsou taky nějaký rady http://www.tipcars.com/magazin-skoda-octavia-19-tdi-resime-unik-chladici-kapaliny-5421.html hodně štěstí prave jsem se dival mizi pres nadobku ta ma vzadu otvor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2907 Odesláno Září 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2016 tak jsem zjistil ze to nakonec tece pres chladic na boku jak je plast nalisovany a chci se zeptat jaky novy chladic??mel jsem nabidku Starline ,ale pry cina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krkovička Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Starline rozhodně ne, je to zajíc v pytli. Raději bych zaplatil 2 tisíce se slevou v Kelly (Valeo) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2907 Odesláno Září 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Starline rozhodně ne, je to zajíc v pytli. Raději bych zaplatil 2 tisíce se slevou v Kelly (Valeo) a zeptam se muze byt problem kdyz chladic tece ze teplota skoci po 5km na 90C??? ale dal uz vic teplota pak nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krkovička Odesláno Září 19, 2016 Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Tak pokud nemáš aktivní chladící okruh (chybí médium -> kapalina), tak by se měl motor celkem rychle přehřát a 90C přeskočit. Z čehož plyne, že nějakou kapalinu tam ještě máš a termostat to udrží na provozních 90C. U tohoto motoru v létě zhruba po 6-8km teplota dosáhne 90C. (u mě) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2907 Odesláno Září 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2016 Tak pokud nemáš aktivní chladící okruh (chybí médium -> kapalina), tak by se měl motor celkem rychle přehřát a 90C přeskočit. Z čehož plyne, že nějakou kapalinu tam ještě máš a termostat to udrží na provozních 90C. U tohoto motoru v létě zhruba po 6-8km teplota dosáhne 90C. (u mě) Ja to driv nejak nesledoval a valeo je jaky vyrobce ?nerad bych tam dal chladic a za chvili dal novy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krkovička Odesláno Září 20, 2016 Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Valeo je slušná kvalita...lepší standart 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel2907 Odesláno Září 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2016 Valeo je slušná kvalita...lepší standart tak jsem dal Valeo dnes a uvidime a jeste mi mechanik rikal ze prosakuje Intercooler ze tam jsou nejake dva krouzky je to nutne hned menit ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.