Spaiken Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 Zdravím, mám problém. Přišel jsem k autu, přes dálkový ovladač jsem odemknul (avšak jen slabě to zasvítilo-ale odemklo se to) a vložil jsem klíčky do zapalování, na displeji mi jen slabě blikala ikonka auta a když jsem chtěl nastartovat, tak auto nereagovalo na nic, žádné kontrolky se nerozsvítí a ozývá se takové cvakání. Po pár hodinách jsem to zkusil znovu. Tentokrát jsem nemohl ani odemknout auto na dálku (takže jsem odemknul ručně), a koukám - displej zhasnutý, žádný světlo v interiéru nefunguje, kontrolky stále nic a ozývá se takové cvakání z oblasti pojistkové skříně. Předem se omlouvám, jestli se to někde řešilo, něco málo jsem četl, a doufám, že nejsem jediný, komu se to kdy stalo. Děkuji všem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gondro Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 Vymen si baterku alebo nastartuj cez kable 100% to pojde ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spaiken Odesláno Září 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2016 Asi jsem zbytečně plašil .. Jsem měl čas, tak jsem se koukal na baterii a opravdu je vybitá.. Zítra zkusím u kamaráda nabít a uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rich66 Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 to sa stava, nepanikar kazdy problem sa da vyriesit, vzdy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spaiken Odesláno Září 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2016 A je možný někde nastavit, aby po vypnutí motoru se vyplo napájení v tý zásuvce? Mám tam totiž kameru a jak jsem to nechal 1 týden stát, tak mi to komplet vybilo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.