Legolunt Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 Ahoj. Potřeboval bych poradit jak propojit nové interierové světlo pouze 3 pin z 4 pin starého světla a jak jsou zavojeny kabely. Při demontáži strovnice jsem to vypojil (4 pin) dal novou strovnici a zjistil že tam je to novější světlo s 3pinem. ukrojil jsem tedy 1 pin (hnědý) Zapojil jen na zkoušku a jelo to pak jsem dodělal stropnici znovu zapojil a už to nešlo tak jsem ty piny vyndal z té umělé hnoty a teď nevím v jakém pořadí je zapojit aby to na ten 3 pin fungoval. Prosím tedy o radu jak je zapojit podle barvy jelikož už pořadí netuším. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Září 29, 2016 Sdílet Odesláno Září 29, 2016 3 PIN konektor je zapojen takto PIN1 br/bl (hnědý/modrý) stmívání PIN2 ro/sw (červený/černý) plus PIN3 br (hnědý) kostra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Legolunt Odesláno Září 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2016 3 PIN konektor je zapojen takto PIN1 br/bl (hnědý/modrý) stmívání PIN2 ro/sw (červený/černý) plus PIN3 br (hnědý) kostra Děkuju tak doufám že to budou podobné barvy i na tom 4 pinu jelikož tam jsou 4 káble. Vyzkouším a dám vědět. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Legolunt Odesláno Září 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2016 Po trochu laborování a nakonec pokus omyl jsem na to přišel sám ;-) Tak ze 4 pinu staršího na novej 3 pin je zapojení takto: 1. Hnědo/Modrý (Stmivač) 2. Červeno/Černý 3. Hnědý Nepotřebný: Modro černý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.